Malazgirt´te yeni yol açma çalışmaları devam ediyor

Muş'un Malazgirt Belediyesi İlçede Yol Sorununa Çözüm Üretmek İçin Mahalle Aralarında Başlattıkları Yeni Yol Açma Çalişmalarina Ara Vermeden

Muş’un Malazgirt Belediyesi ilçede yol sorununa çözüm üretmek için mahalle aralarında başlattıkları yeni yol açma çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Malazgirt Belediyesi Fen İşleri Müdürü Burak Yaman’ın koordinasyonunda başlatılan yeni yol açma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Saltukgazi Mahallesi Şehitlik mevkisinde 10 metre genişliğinde yeni yolların açılma çalışması başladı. Malazgirt belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekibinin yaptığı çalışmaları yerinden denetleyen Malazgirt Belediye Başkanı Cengiz Altın, yeni açılacak yolun tüm Malazgirtlilere hayırlı olsun dileyerek, bir şehrin gelişmesinde öncelikli olarak yeni yolların açılması gerektiğini belirtti. Saltukgazi Mahallesi Şehitlik mevkisinde yeni yol açma ve genişletme çalışmaları başlattıklarını belirten Başkan Altın, bu yolların bitmesiyle beraber ilçemizdeki diğer mahallelerimizde yol ihtiyacı olan her bölgelerde de yeni yollarında açılacağını söyledi.

Vatandaşlar ise, ilçede yeni yolların açılması trafik sorunları kısmen de hallolunacağını belirtiler.

#

24 Tem 2019 - 09:49 Muş- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.