Tarsus Belediyesi’nden şalgam denetimi

Mersin'in Tarsus İlçe Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü İle Zabıta Müdürlüğü Ekiplerince İlçe Genelinde Faaliyet Gösteren Şalgam İmalathaneleri

Mersin’in Tarsus ilçe Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü ekiplerince, ilçe genelinde faaliyet gösteren şalgam imalathaneleri ve satış noktaları denetlendi.

Sağlık İşleri Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların güvenilir gıdaya ulaşmasını sağlamak amacıyla denetimlerini sürdürüyor. İlçe genelinde faaliyet gösteren şalgam imalathaneleri ve satış noktalarını denetleyen ekipler, iş yeri açma ve çalışma ruhsatı başta olmak üzere iş yerlerinin fiziki durumu ve genel hijyen kurallarını kontrol etti. Denetimler sırasında yönetmelik kapsamında, gıdaya doğrudan temas etmekte olan ve gıdayı dış etkenlerden koruyan plastik madde ile malzemelerin bir kez kullanılması gerektiği konusunda mevzuat hükümleri çerçevesinde esnaflara bilgilendirme yapıldı.Bunun yanı sıra ekipler, işletmeler haricinde ilçede seyyar satış noktalarına da denetimler gerçekleştirerek, gıdanın ambalajlanması konusunda bilgi verdi.

#

08 Ağu 2019 - 12:54 Mersin- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.