Kaymakam Sağlam, ’Muhtar başkanları’ ağırladı

Manisa'nın Salihli İlçesinin Yeni Kaymakamı Mehmet Kamil Sağlam İlçedeki Muhtar Kulüp Başkanlarını Makamında Ağırladı.

Manisa’nın Salihli ilçesinin yeni Kaymakamı Mehmet Kamil Sağlam, ilçede hem muhtar hem de kulüp başkanı olan isimleri makamında ağırladı.

Salihli’yi Manisa 1. Amatör Küme’de temsil eden Emirspor Kulüp Başkanı ve Emirhacılı Mahallesi Muhtarı Mustafa Yüksel, Kelizafer Spor Kulüp Başkanı ve Keli Mahallesi Muhtarı Alim Teker, Kapancıspor Kulüp Başkanı ve Kapancı Mahallesi Muhtarı Ali Ortayol, Salihli’yi 2. Amatör Küme’de temsil eden Razlıspor Kulüp Başkanı ve Razlı Mahallesi Muhtarı Seyfettin Toker’den oluşan muhtar kulüp başkanları, Salihli’nin yeni Kaymakamı Mehmet Kamil Sağlam’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Muhtar başkanlar adına konuşan Emirhacılı Mahalle Muhtarı Mustafa Yüksel, bulundukları mahalle çocuklarına, gençlerine spor yaptırmayı ve her türlü kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmayı hedefleyen birer kulüp olduklarını söyledi. Yüksel, ayrıca Amatör Küme’de Salihli’yi en iyi şekilde temsil ettiklerini belirtti.

Ziyaretlerinden dolayı muhtar kulüp başkanlarına teşekkür eden Kaymakam Sağlam ise ellerinden geldiği sürece sporun ve sporcuların yanlarında olacağını dile getirdi.

Muhtar Kulüp Başkanları ise ziyaret anısına Kaymakam Sağlam’a kulüplerin atkısını hediye etti.

#

21 Haz 2019 - 17:26 Manisa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.