Zach King Şanlıurfa'ya Geliyor!

İnternet fenomeni dünyanın dikkatini mültecilere çekecek.

17 milyondan fazla takipçisi olan ve farklı ülkelerde video çeken illizyonistZach King, ŞanlıurfaSuruçmülteci kampına gidecek. King, dünyanın gözünü kapattığı mültecilere dikkat çekecek

Dünya çapında 17 milyondan fazla takipçiye sahip olan ve Türk Hava Yolları'nın (

THY

) uçak içi güvenlik demo filminde rol alan illizyonist Zach King, "World Tourism Forum Global Meeting" etkinliği kapsamında dün İstanbul'daydı.

SABAH

'ın ana medya sponsorluğunu üstlendiği etkinlikte King, internette fenomen olma yolundaki başarı hikâyesini katılımcılarla paylaştı.

Dünyanın farklı ülkelerinde çektiği filmlerle ilgiyi oraya çekmeyi başaran King, SABAH'ın 'Mülteciler için de bir proje yapmayı düşünür müsünüz?' önerisine heyecanla yaklaştı. "Türkiye'nin 3 milyon Suriyeliyi ağırlamasını takdir edilmesi gereken bir duruş" olarak niteleyen King, Şanlıurfa Suruç'ta yer alan mülteci kampını ziyaret edip, dikkati oraya çekebilmek için bir video hazırlayabileceğini aktardı.

King, "YouTube, İnstagram, Twitter gibi tüm sosyal medya hesaplarında 17 milyondan fazla takipçimiz var. Bu kanallar aracılığıyla mülteci konusuna ve Suriyeli insanlara dikkat çekmek isteriz. Bunun üzerine çalışacağız" dedi.

KAPADOKYA

'DA ÇEKECEK

THY ile yaptıkları reklam filminin çok dikkat çektiğini anlatan King, farklı projeler gerçekleştireceklerini söyledi. Türkiye'nin fotoğraf için çok güzel kareler sunduğunu anlatan King, "Bugüne kadar sadece İstanbul'a geldik. Ancak farklı şehirlerde de çekimler yapmayı planlıyoruz" diye konuştu. Kapadokya'yı çok merak ettiğini anlatan King, "Yakın zamanda orada balonlarla çekim yapacağız. Kurgusu üzerine çalışıyoruz. Bu yıl yayımlarız" ifadelerini kullandı. Türkiye'nin turizmde eşsiz bir ülke olduğununun altını çizen King, "Son dönemde terör üzerinden çok üzücü şeyler yaşandı. En kısa sürede bu sıkıntılı sürecinin atlatılmasını umut ediyorum" dedi.

TÜRK FİRMALARIYLA GÖRÜŞÜYORUZ

Zach King, her başarılı isim gibi ilk projesini garajda çekmiş. Uzun bir süre garajda çalışan King, bugün 16 kişilik bir ekiple dünyanın farklı ülkelerini dolaşıp, çekimler yapıyor. Türkiye'den iki ajansla çalışan King, "P&G Türkiye ile İstanbul'da bir reklam filmi çektik. Bunun yanı sıra görüşme halinde olduğumuz Türk firmaları da var" dedi.

20 Şub 2017 - 17:16 - Magazin

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.