Urfa’nın Eniştesi Dünya Listelerinde

Şanlıurfalı Pınar Dilek ile evlenen Tarkan uzun aradan sonra yeni albümünü çıkardı. 2010'da 'Adımı Kalbine Yaz' ile dinleyicisinin büyük

Tarkan’ın sevenleri tarafından sabırsızlıkla beklenen yeni popalbümü “10”, müzik marketlerle birlikte yalnızca fizy ve iTunes üzerinden satışa sunuldu. Megastar’ın yeni albümü “10”, iTunes’un dünya genelindeki dijital sanatçı listesine 37. sıradan girerek İngiltere’den Azerbaycan’a uzanan birçok ülkede ilgiyle karşılandı. Megastar Tarkan’ın, büyük bir heyecanla hazırladığı yeni pop albümü “10”, kısa sürede başta İngiltere, Almanya, Fransa, Avusturya, Belçika, Hollanda, İsveç, Norveç Bulgaristan gibi birçok Avrupa ülkesinin yanı sıra Kırgızistan ve Katar’da da listelere üst sıralardan giriş yaptı. Bahreyn, Azerbaycan ve Özbekistan listelerinde 1 numarada olan “10” dünya çapında ses getirdi. DMC etiketiyle yayınlanan “10”, müzik marketlerle birlikte dijital platformlarda ilk hafta sadece fizy ve iTunes üzerinden indirilebilecek, sonraki hafta fizy ve Apple Müzik üzerinden çevrimiçi de dinlenebilecek. Harbiye Açıkhava'da"Tarkan Zamanı" için geri sayım başladı.. Her yıl heyecanla beklenen ve her biri birbirinden coşkuyla geçen geleneksel Açıkhava konserleri ile Temmuz ayında müzikseverlerle buluşmaya hazırlanan Tarkan, 1-2-4-5-8 Temmuz tarihlerinde “TARKAN fizy Konserleri”nde sevenleriyle hasret giderecek.

20 Haz 2017 - 22:35 - Magazin

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.