Ünlü Türkücüyü Apar Topar Hastaneye Kaldırdılar

Bugün acil kapısından çıkarken görüntülenen türkücü Yavuz Bingöl gazetecilere yaptığı açıklamada 'Yapılan tetkikler sonucu safra kesemin

Safra kesesinden rahatsızlanan türkücü YavuzBingöl, Şişli Etfal Hastanesine kaldırıldı.

"TABURCU OLMADIM HENÜZ"

Bugün acil kapısından çıkarken görüntülenen Bingöl, "Taburcu olmadım henüz, doktor bir şeyler yememe izin verdi. Bir şeyler yeyip tekrar geri geleceğim" ifadelerini kullandı.

"SAFRA KESEMİN İLTİHAPLANDIĞI ORTAYA ÇIKTI"

Gazetecilere sağlık durumu hakkında bilgi veren Bingöl " Dün gece evde ağrım ve sancım oldu. Hastaneye gittim, mide yanması diye bana çeyrek serum verdiler ve taburcu ettiler. Sabah yine ağrılarım oldu ve acil olarak Şişli Etfal'e geldim. Yapılan tetkikler sonucu safra kesemin iltihaplandığı ortaya çıktı" dedi.

HABERLERCOM

27 Şub 2018 - 18:17 - Magazin

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.