Ünlü Türkücü Dolandırıldı!

Engelli vatandaşlara yardım etmek isterken dolandırıldı!

Ünlü türkücü Bülent Serttaş'ı cep telefonundan arayan ve kendisini Erzincan valisi olarak tanıtan bir kişi mesaj bıraktı.Ünlü türkücü kendisine mesaj bırakan dolandırıcıyı aradı, telefona çıkan dolandırıcı Bülent Serttaş'a Erzincan'da engelli vatandaşlar için tekerlekli sandalye kampanyası başlattıklarını ve bu konuda ünlü sanatçıdan destek istedi. Bülent Serttaş vali sandığı dolandırıcının yardım isteğine kayıtsız kalmadı ve verilen hesap numarasına 15 bin lira yatırdı.

Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman'ın haberine göre Serttaş parayı yatırdıktan sonra haber vermek için kendisini vali olarak tanıtan şahsının telefonunu aradığında, aradığı numaranın kullanım dışı olduğunu farkedince soluğu savcılıkta aldı. Bülent Serttaş kendisini dolandıran kişilerden şikayetçi oldu. Savcılık araştırması esnasında şüpheli iki kişi Ankara'da tespit edildi ve haklarında arama kararı çıkartıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

SABAH

13 Eyl 2017 - 12:02 - Magazin

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.