Ünlü Sanatçıdan Büyük Jest “Bütün Servetimi Oraya Bağışladım”

Bülent Ersoy modacı Gülşah Saraçoğlu'nun 'Mehmetçik Vakfı'na 100 bin TL bağışlarsa onu affederim' sözlerine 'Ben oraya bütün

BülentErsoy, 10 günlük zatürre teşhisi tedavisinin ardından taburcu oldu.

"

BÜTÜN

SERVETİMİ

ORAYA

BAĞIŞLADIM

"

Diva, tartışma yaşadığı modacı Gülşah Saraçoğlu'nun "Bülent Ersoy'u bir şartla affederim, benden özür dileyecek ve MehmetçikVakfı'na 100 bin TL bağış yapacak" açıklamasıyla ilgili "Ben oraya tüm servetimi bağışladım. Benim için 100 bin TL nedir? O para benim için çerez parası" dedi.

"YAVRULARIMIN AYAKLARI TAŞA DEĞMESİN"

TSK'nın Afrin'e düzenlediği sınır operasyonu hakkında da konuşan ve gözleri dolan Ersoy, "Böyle zamanlar birlik beraberlik içinde olmamız gerekiyor. Ben anne değilim. Bir şehit acısını onlar kadar hissedemem. Burada rahat kavga ediyorsak, onlara borçluyuz. Yavrularımın ayakları taşa değmesin. Hepsi haklarını helal etsin" açıklamasını yaptı.

Ersoy, hastanede kaldığı dönemde tüm dostlarının kendisini aradığını söyledi.

HABERLERCOM

01 Şub 2018 - 14:21 - Magazin

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.