Ünlü İsim Bıçaklı Saldırıya Uğradı!

Aleyna Tilki ile geçtiğimiz yıl en iyi çıkış yapan isimlerden olan DJ Emrah Karaduman Eskişehir'de şoförü ile birlikte bıçaklı saldırıya uğradı.

Genç besteci, aranjör ve DJ Emrah Karaduman, program için geldiğiEskişehir'de şoförü Volkan Karaca ile birlikte uğradığı bıçaklı saldırıda ağır yaralandı.Polis, olayla ilgili bir kişiyi gözaltına aldı.

OTEL ÖNÜNDE BIÇAKLI SALDIRIYA UĞRADILAR

Olay gece saat 00.30 sıralarında Hoşnudiye Mahallesiİsmet İnönüCaddesi'nde meydana geldi. Bir eğlence merkezine programa çıkmak içinEskişehir'e gelen Emrah Karaduman ile şoförü Volkan Karaca kaldıkları otel girişinde bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı.

KARADUMAN, KARNINDAN VE SIRTINDAN AĞIR YARALANDI

Karnından ve sırtından bıçaklanarak ağır yaralanan Emrah Karaduman ambulansaEskişehir Osmangazi Üniversitesi(ESOGÜ) Hastanesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, kolundan ve elinden yaralanan şoförü Volkan Karaca daEskişehirYunus Emre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

ADI AÇIKLANMAYAN ŞÜPHELİ YAKALANDI

Emrah Karaduman ile şoförü Volkan Karaca'yı bıçakla yaralayan şüpheli kısa süredepolisekipleri tarafından yakalandı. Adı açıklanmayan şüpheli, gözaltına alınarak ÇarşıPolisMerkezi Amirliği'ne götürüldü.

KARADUMAN YOĞUN BAKIMDA

Emrah Karaduman'ın ESOGÜ Tıp Fakültesi Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavinin devam ettiği belirtilirken, şoförü Volkan Karaca da Yunus Emre Devlet Hastanesi acil servisinde ilk müdahalesi yapıldıktan sonra ambulansla ESOGÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

11 Mar 2017 - 09:43 - Magazin

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.