Tuğba Ekinci’den Çarpıcı İbrahim Tatlıses Açıklaması

Şarkıcı Tuğba Ekinci yıllar önce katıldığı ve sunuculuğunu İbrahim Tatlıses'in yaptığı 'İbo Show'daki sözleriyle ilgili konuştu.

Son dönemde sosyal medyada konuşulan ve 2 haftada 1 milyonu aşkın kişi tarafından izlenen görüntüler yeniden gündemde. Türk televizyon tarihinin unutulmazları arasında yer alan görüntülerde Tatlıses, Ekinci'ye, "Ferhat Güzel gibi bir adam ister misin?" sorusunu soruyor. Ekinci ise, 'Siz ikiniz de imkansız' yanıtını veriyor. Daha sonrasında ise Tatlıses, "Dünyada kadın kalmasa senin suratına bakar mıyım" diyor. Ancak Tatlıses'in bu sözlerine Tuğba Ekinci'nin verdiği cevap şok etkisi yaratıyor. Ekinci'nin, "Zorla numaranı vermeye kalktın, orada çalıştığım müdüre de.. Sonra kovuldum ben, o numaraya almadım diye" sözleri izleyenleri şaşırtıyor. Tuğba Ekinci bu sözler için yıllar sonra sessizliğini bozdu. Ünlü şarkıcı

Haberturk.com'a şunları söyledi: 10 yıl önceki görüntüler... O zamanlar birbirimize atıp tutardık. Şov ve mizah halka vermeyi sevdiğimiz şeyler...

Bugün bunları konuşmamızın anlamı yok... İbrahim Bey ile birbirimize takılıyorduk. Bunlar gündeme geldikçe övünülecek şeyler değil... İbrahim Tatlıses'in bana karşı hiçbir zaman yanlışı olmamıştır. İbrahim Bey büyüğümdür kendisine çok saygı duyarım. İyi bir şov kadınıyım. Yıllar geçse de hiçbir şey yapmadan gündeme gelmem bunu da gösteriyor. 1 ay önce de Gülben Ergen ile uzun süre önce yaşadığım diyalog gündeme geldi. Şu an tek düşündüğüm şey askerlere moral için hazırladığım yeni asker şarkım.

HABERTÜRK

14 Kas 2017 - 21:47 - Magazin

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.