Tatlıses’ten İdo’ya övgü dolu sözler

Şanlıurfalı ünlü türkücü İbrahim Tatlıses EXPO 2016 kapsamında konser veren oğluna övgü sözcükleri yağdırdı.

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses

EXPO 2016

’da konser veren oğlu İdo Tatlıses’e sosyal medya hesabından övdü. Oğlunun başarısını sosyal medyadan mesaj ile kutlayan Tatlıses mesajında, “Aferim oğluma! Beni gururlandırdın, Antalya konserin çok güzel geçmiş... 30 yıl önce bende Antalya’da sahne almıştım seni orada görmek benim için çok büyük bir şeref oldu... Sağolasın beni mahcup etmedin, sana çok teşekkür ederim evlat; bizleri yani aileni şereflendirdin... Allah seninle olsun İdo'can. Oradaki seyirciden ve sevenlerinden tam not alman çok çok önemli, oraya çıkmak büyük cesaret ister... Sahne tecrüben olmamasına rağmen, tek avantajın beni sahnede ara sıra izlemiş olman olsa gerek... Tebrikler İdo'cum, hayattaki ve sahnedeki başarın daim olsun oğlum…” ifadelerini kullandı.

16 Eyl 2016 - 09:03 - Magazin

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.