Tatlıses'ten Eski Eşine Evlenme Teklifi

İbrahim Tatlıses canlı yayına bağlandı ve eski eşi Ayşegül Yıldız'a evlilik teklif etti! İbo yayında 'Benim sekizinci çocuğum senle gelecek'

İbrahim Tatlıses 2011’de nikah masasına oturduğu Ayşegül Yıldız’dan 2013’te boşanmıştı. Geçen ocak ayında televizyondan “Ayşegül’e aşık değilim ama onunla yeniden evlenmek istiyorum” açıklamasını yapmıştı.

"Hayır" cevabını alan İbrahim Tatlıses bugün Kanal D'nin 2. Sayfa programına bağlanarak yine evlilik teklifinde bulundu.

Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına bugün Ayşegül Yıldız katıldı. İbrahim Tatlıses, canlı yayına bağlanarak eski eşine şu sözlerle evlenme teklifinde bulundu:

'SARIŞIN SANA SÖYLÜYORUM'

"Alooo sana söylüyorum sarışın. Evlilik teklifim hala geçerli, sana 4 tane şarkı yaptım. Benim sekizinci çocuğum senle gelecek. Hala aşığım."

Ayşegül Yıldız ise İbrahim Tatlıses'e şöyle cevap verdi:

"Bendeki yeri evli olsak da olmasak da çok farklı. Ama evlilikte bir taraf birisini yıpratıyor. Artık birbirinize zarar vermeye başlıyorsunuz. O beni çok seviyor, ben de onu çok seviyorum ama o defter kapandı."

'Hiç Şiddet Görmedim Ama Kovalanmışlığım Var'

Öte yandan Ayşegül Yıldız'a İbrahim Tatlıses'ten şiddet görüp görmediği sorulduğunda ise şöyle cevap verdi:

"Şiddet hiç görmedim, ama kovalanmışlığım çok var. Bir kere Kıbrıs'ta kavga etmiştik. Ben arabanın sağ tarafına koşuyorum o da koşuyor, soluna koşuyorum. O da o tarafa koşuyor. Ama yakalayamadı. İkimiz de çok hızlı ve güzel koşuyoruz."

MYNET

09 Kas 2018 - 10:59 - Magazin

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.