Tatlıses “En Sadık Dostum” Dedi Ölüm Haberini Duyurdu

Köpeğini kaybeden İbrahim Tatlıses sosyal medya hesabında duygusal bir mesaj paylaştı. Tatlıses köpeği Golo için 'En sadık dostumu kaybettim'

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlüler arasında olan İbrahim Tatlıses bu defa acı bir haber paylaştı. Tatlıses, "12 yıllık dostum" dediği köpeğinin ölümünden dolayı yaşadığı üzüntüyü takipçileriyle paylaştı.

"BİR DOSTUMU KAYBETTİM"

Yaklaşık bir milyona yakın takipçisine köpeği Golo'nun vefat haberini duyuran Tatlıses şu satırları paylaştı:

"Bir dostumu kaybettim ama en sadık, en hisli olanını… Canım Golo'm, geçirdiğimiz 12 yıl için, dostluğun ve karşılıksız sevgin için teşekkür ederim. Hoşça kal oğlum…"

19 May 2019 - 17:23 - Magazin

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.