Taha Özer Kaza Yaptı

Yalova'nın Çınarcık ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı.

Hgyhhy
Haber albümü için resme tıklayın

Alınan bilgiye göre, Çağrı Coşkun yönetimindeki 34 DY 322 plakalı otomobil, Çınarcık-Termal karayolu Ortaburun Köyü Kavşağı'nda Burhan Apaydın'ın kullandığı 34 BA 456 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada, Çağrı Coşkun'un yanı sıra diğer araçta bulunan sürücü Burhan Apaydın ile Kübra ve Mustafa Ali Arslanoğlu yaralandı.

Yaralılar, sağlık ekiplerince Yalova Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kazada yaralanan Çağrı Coşkun'un, sosyal medyadaki popülerliğiyle tanınan TahaÖzer'in menajeri olduğu belirtildi.

Olayı öğrenince kaldığı otelden hastaneye gelen Özer, gazetecilere yaptığı açıklamada, konser vermek amacıyla Çınarcık'ta bulunduklarını söyledi.

Kaza nedeniyle konseri iptal ettiklerini belirten Özer, "Hastanede sağlık kontrolleri yapıldı. Şu anda bir sorunu yok, Allah'a şükürler olsun. Son tetkikleri bekliyoruz. Allah korudu diyorum. Çok üzücü ve kötü bir olaydı." diye konuştu.

MİLLİYET

20 Ağu 2017 - 00:34 - Magazin

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.