Suriyeli gelin dolandırıcı çıktı

Mahmut Tuncer'in düğün yapamayan çiftlere eğlence olarak düzenlediği programında izleyenleri şoke eden bir olay yaşandı.

Sabah Gazetesi’nden Dilek Yaman’ın haberine göre, canlı yayında 10 aylık evli olan bir çifte o esnada canli yayinda düğün yapılıyordu. 49 yaşındaki gelin, Suriye uyruklu vede Türkçe bilmiyordu. O sırada ise Kocaeli Gebze’den yayına bağlanan Nazım Konukseven stüdyodaki gelinin kendisini 10 bin lira dolandırdığını iddia etti. Daha sonra yayına bağlama manisa biri ise 23 bin TL dolandirildirgini iddia etti.

Konukseven’den sonra da yayına bağlanan Manisalı İbrahim Kutlu gelinin kendisini ise 20 bin lira dolandırdığını söylerken, Konya’dan arayan Ali Toprak da benzeri şekilde 49 yaşındaki kadının evlilik vaadiyle parasını da alıp kayıplara karıştığını ayrıca söyledi.

Polise yapılan bir ihbar sonrası ise Sabuha Alahmad stüdyoda gözaltına alındı.

SUÇUNU İSE İTİRAF ETTİ

Şüpheli kadın ilk olarak ifadesinde suçunu itiraf ederek “Suriye’den Gaziantep’e geldim. Ve cok zor durumda kaldım. Erkekleri dolandırmaya mecburdum. Neredeyse de her ilde bir evlilik yaptım. Geçinmek için dolandırdım” şeklinde konuştu.

Gelin Alahmad tutuklanarak cezaevine gönderildi.

20 Şub 2017 - 14:03 - Magazin

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.