Seda Sayan ‘dan  Hülya Avşar’ Dev Çalım

Murat Karabova'dan ayrıldıktan sonra yeni aşka yelken açan Seda Sayan herkesi şaşırtmayı başardı. Seda Hülya Avşar'ın eski sevgilisi Ali

Adı bir dönem Hülya Avşar, Esin Moralıoğlu gibi isimlerle anılan ve uzun süredir ortalıklarda görünmeyen eski futbol menajeri Ali Güven'in SedaSayan'la aşk yaşadığı ortaya çıktı.

AVŞAR KIZIYLA AŞK YAŞAMIŞTI

Hülya Avşar'ın, işadamı Ali Güven'le flört etmesine eski eşi Kaya Çilingiroğlu'ndan ilginç bir açıklama gelmişti. Kaya Çilingiroğlu, "Ne diyeyim... Hülya'nın yeni menajeri hayırlı uğurlu olsun" demişti.

ALİ GÜVEN KİMDİR?

Futbolcu menajerliği yapan Ali Güven, Hülya Avşar'la yaşadığı aşk ile ünlendi. Ali Güven'in arkadaşları arasındaki lakabı; "Ambiyans Ali". Arkadaşlarının, girdiği ortamların havasını anında değiştirdiği ve dikkatleri üzerine çektiği için Ali Güven'e bu lakabı taktıkları söyleniyor. İtalya'da evlenen ve 3 sene evli kalan Ali Güven boşandıktan sonra daha sık Türkiye'ye gidip gelmeye başladı. Güven'in bir dönem basketbol oynadığı, Ergin Ataman'ın İtalya'da görev yaptığı dönemde iyi arkadaş olduğu, yine bu dönemde İtalyan futbol kulüpleriyle iyi ilişkiler kurduğu ve futbolcu transferiyle uğraştığı öğrenildi. Güven'in bir dönem Esin Moralıoğlu'yla da birlikte olduğu magazin dünyası tarafından biliniyor.

HABERLERCOM

14 Mar 2018 - 18:31 - Magazin

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.