Nuri Sesigüzel'den Kötü Haber!

Türk Halk müziğinin önemli seslerinden Nuri Sesigüzel'den kötü haber geldi. Üç kez bel fıtığı ameliyatı geçirdiği belirlenen ünlü türkücü

Sanat dünyasından duyurduğu hastalık haberleriyle dikkat çeken ses sanatçısıOnur Akay, bu seferInstagramhesabındanNuri Sesigüzel'in sağlık durumu ile ilgili kötü haber verdi. Sanatçının bir sene önce üç kez bel fıtığıameliyatı olmasına rağmen bir türlü iyi olamadığını yazan Akay, Sesigüzel'in fotoğrafını paylaşarak artık yürüyemediğini yazdı.

"NURİ SESİGÜZEL

YÜRÜYEMİYOR

"

Sesigüzel'in hayranlarını üzenOnur Akay, "Nuri Sesigüzel'in maalesef sağlık durumu iyi değil ve acı içinde. Geçen sene kısa aralıklarla üç kez bel fıtığı ameliyatı olan değerli sanatçımız iyileşemedi. Evinde yataktan dahi zor kalkabilen Sesigüzel, yürüyemiyor ve hareket etme zorluğu çekiyor. Doktorunun önerisi ile yeni tetkikler geçirecek olan sanatçımıza, acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı.

İşteOnur Akay'ın o paylaşımı;

11 Şub 2017 - 12:45 - Magazin

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.