Nil Erkoçlar - Rüzgar Erkoçlar Twitter’den Destek

ERKEK HALİ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN...   Nil Erkoçlar Askere Gidecek Mi Haberi İçin Tıklayın       TWİTTER'DAN DESTEK YAĞDI Aldığı

ERKEK HALİ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN...

Nil Erkoçlar Askere Gidecek Mi Haberi İçin Tıklayın

TWİTTER’DAN DESTEK YAĞDI

Aldığı cesur kararla cinsiyetini değiştiren oyuncu Nil Erkoçlar için Twitter’da bakın hangi yorumlar yapıldı...

İşte Nil Erkoçlar’ın kararına Twitter üzerinden yapılan yorumlar:

- Erol Köse :Arkadaslar, Nil Erkoçlar oyuncu diye haberdir ama lütfen makara yapmayın ,zaten Adli Tip ve mahkeme, testler vs ile cinsiyet değişebiliyor!

- Erol Köse:Ben Nil Erkoçlar erkek oldu , bu haberdir ancak dalga geçilmez psikolojiktir diye yazdığımda - yalan- diyenler ve ablası , bugün buharlaştı!

- Nil Erkoçlar cinsiyet degiştirmiş..Bence insan nasıl mutluysa öyle yaşamalı..Kimse yargılamamalı..üzüldügüm tek şey çok güzeldi gerçekten!

- Nil Erkoçlar, o kadar güzeldi ki çok kıskanırdım. Artık çok yakışıklı olduğuna göre, şimdi erkekler düşünsün. :)

- Güzeldin şimdi yakışıklı oldun.Toplumca sonsuz saygı duymalıyız bedenine esir olmayan ruhlara, istediğin bedende özgürce yaşa.

- Delikanlı kızlar molped kullanır cümlesindeki delikanlı kısmını biraz abartmış galiba :o

- Güzel kadın = yakışıklı erkek. I love Nil Erkoçlar

- İnsanların hormonal gelişimlerini eleştirmek yersiz; kadındı ama erkeksiydi ve erkek olmayı tercih etmişse de saygı duyulmalı.

- Nil(Rüzgar)Erkoçlar’a ancak saygı duyabilirim. Onu elestirecek konumda değilim, üstelik kime ne zararı var? Herkes kendi hayatına baksın!

- Keşke herkes Nil Erkoçlar kadar cesur olabilse.

- Nil (Rüzgar) Erkoclar’a laf söyleyen insanlara acıyorum kendinizden o kadar sıkılmışsınızki onu eleştiriyosunuz en azından ne istediğini biliyor.

Berna Laçin:

Kızımı oynamıştı Nil, artık adı Rüzgar...

Ezgi Mola:

Helal Olsun Rüzgar. ’Benim hayatım, benim seçimim, benim cinsel organım. Kimseyi ilgilendirmez. Kimseye laf düşmez. Böyle düşünüyorum.’ demiş

Kedi ?@devoteeGS:

Tanıdığım, yazlıkta birlikte yüzdüğümüz güzel kız Nil, şimdi Rüzgar oldu. Helal olsun Rüzgar Erkoçlar! Büyük bir savaş, yanındayım senin:)

Merve Güngör? GngrMerve

Nil öldü Rüzgar Erkoçlar doğdu... O kadar temiz kalpli bir insandır ki cinsiyeti bu durumun yanında önemsiz kalıyor. Umarım daha mutlu olursun

Tuana Yücel? tuanayucel

Nil Erkoçlar, erkek olmuş yeni adı da Rüzgar’mış. Ben beğeniyordum kızken ama olsun saygı duyalım.

İÇİMDE BİR SAVAŞ VARDI

#

24 Şub 2013 - 00:00 - Magazin

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.