Murat Boz'dan Mandalinacı Veysel Mutlu'ya Düet

Bursa'da pazarcılık işiyle uğraşan Veysel mutlu satış yaparken söylediği şarkılarla gündeme geldi. Sosyal medyada adından sıkça söz edilen

VEYSEL

MUTLU

KİMDİR?

‘Vay delikanlı gönlüm vay’ adlı parçayla ünlenen Veysel Mutlu, yaklaşık 10 yıldır pazarcılık işiyle uğraştığını ve 5-6 yıldan beri de şarkı söylediğini belirtti. Sesini keşfeden Mutlu, sattığı mandalinayı-portakalı şarkılarında ele almaya başlamış. Veysel Mutlu yaptığı açıklamasında, "Mandinalar ne güzel tarzı bir şeyler yazdım. Pazardaki müşterilerden yaklaşım çok iyi oldu. Ben de daha çok gayret etmeye başladım. Instagram'da attığım gibi birden artmaya başladı. 2 haftalık bir sürede oldu. 3-4 bin takipçim vardı, şimdi 133 bine çıktım. Beni seven insanlar çok" dedi. Aslen Muş’lu olan ve 1996 yılında Bursa’da doğan Veysel Mutlu Vay Delikanlı Gönlüm şarkısı ile 2 hafta içerisinde 500 Binin üzerinde izlenme rekoru kırmayı başarmıştır.

5 kardeşi daha olan mutlu, kardeşlerinin arasında en küçüğü. Mutlu’nun en büyük hayali ise Murat Boz ile düet yapmak.

Veysel Mutlu yaptığı açıklamasında; ''6 yıldır tezgâhın başında şarkı söylüyorum. İnsanların tepkileri beni çok mutlu ediyor. Artık şarkılarıma meyveleri katmaya başladım. Müşterilerin de oldukça dikkatini çekiyor. 2 haftalık sürede videolarım yükselişe çıktı. Bütün sevenlerim ve arkamda duranlar sağ olsun. Takipçi sayım 135 bini aştı. Videolarım 2 milyonun üzerinde izlendi. Müşteriler, pazarda benimle fotoğraf çekinmek istiyorlar. Aldığım tepkiler çok güzel. Pazada 6 yıldır şarkı söylüyorum ama videolarımın böyle ilgi göreceği aklıma gelmedi. Yarışmacı olmasam bile konuk olarak o sahnede şarkı söylemek istiyorum. Murat Boz ile Gökhan Özoğuz ile Acun ağabey ve Hadise abla ile tanışmak görüşmek istiyorum. En büyük hayalim Murat Boz ağabeyim ile o sahneyi paylaşmak. Benim için en büyük mutluluk Murat Boz ile o sahnede şarkı söylemek olur.'' dedi.

MURAT BOZ’DAN CEVAP GELDİ!

Veysel Mutlu’nun düet yapma isteği üzerine Murat Boz’ da yorum yaptı. Boz, videounun altına, ''Yetenek her yerde yetenek...Bu zamanda mandalina bulmak zor, ilgilenicem bu kardeşimizle :)'' mesajıyla alkış emojisi koydu.

05 Şub 2018 - 02:32 - Magazin

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.