Mehmet Akif Alakurt'tan Şoke Eden Sözler: Küçülüyorsunuz T.C. Gençleri

Adanalı dizisiyle şöhreti yakalayan Mehmet Akif Alakurt sosyal medyadan gelen yorumlara şoke eden cevaplar verdi. Alakurt 'Küçülüyorsunuz T.C. gençleri'

Mehmet Akif Alakurt, geçen yıllarda dizi sektörünün aranılan oyuncularının başında geliyordu. Oyunculuğu bıraktığını açıklayan Alakurt şok sosyal medya mesajlarıyla şaşırtıyor.

DİZİLERİ TUTMAYINCA OLAY ÇIKARMIŞTI

Medyatava'dan Birsen Altuntaş'ın haberine göre, "Sıla" ve "Adanalı" gibi çok izlenen dizilerin başrol oyuncusu olan Alakurt'un, Fatih Sultan Mehmet'i canlandırdığı "Fatih" dizisinin ekran ömrü kısa sürünce morali bozulmuş, sette olay çıkardığı haberleriyle gündeme gelmişti. Son dizisi "Emanet" de beklenen reyting başarısını gösteremeyen yakışıklı oyuncu, 2015'te oyunculuğu bıraktığını açıkladı. Bir süre Brezilya'da kaldığı konuşulan Alakurt'un daha sonra bir çiftlik evine yerleşip burada köpekleriyle yaşamaya başladığı iddia edildi. Doğanın içinde sakin bir hayat yaşayan Mehmet Akif Alakurt, son yıllarda sosyal medyayı aktif olarak kullanmaya başladı.

"OYNAMAKTAN PİŞMAN OLDUĞUM TEK İŞ!"

Alakurt son dönemde ise sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla takipçilerini şoke etmeye başladı. Önceki yıl twitter profiline "İş sormayın bana... Oyunculuk mesleğini bıraktım. Oynadığım karakterler de meslekle beraber ekranda kaldı benim için" yazan Alakurt, geçen aylarda başrolünü Oktay Kaynarca'yla paylaştığı "Adanalı" dizisiyle ilgili duyuru yaptı ve "Adanalı fanlarına duyuru!.. sizin severek izlediğiniz bu dizi, benim oynadığım için pişman olduğum tek iştir" yazdı. Mehmet Akif Alakurt'un sosyal medyadan bu hafta peş peşe yaptığı paylaşımlar ise ağızları açık bıraktı. Balık tuttuğu fotoğrafının altına küfürlü bir mesaj yazan Alakurt, takipçileriyle yaptığı dm yazışmalarını da ifşa etti. Bunlarla yetinmeyen Mehmet Akif Alakurt, "Adanalı" dizisinde canlandırdığı Maraz Ali rolüyle ilgili olumlu yorumlar yazan gençlere kızdı ve profiline "Bunlar daha uyanamadı. Maraş Ali'nin kendi içlerindeki zibidi olduğuna uyanamadıkları gibi bir de kendileriyle eğleniyorlar. Küçülüyorsunuz

TC

gençleri" yazdı.

TÜRKİYE'DE AKTÖR OLMAK DEMEK BİR SÜRÜ CAHİLLE UĞRAŞMAK DEMEK

Alakurt'un bu paylaşımı "Kurtlar Vadisi" fanı olan gençleri fena kızdırdı. Oyuncunun paylaşımını sayfalarında yayınlayan fanlar altına "Bu kadar nankörlük görmedik. Aşağıladığın o Türk gençleri sayesinde milyonlar kazandın. Tüm türkiye'de hatta, başka ülkelerde de tanındın. Hadsiz. Bizim katımızda değil, küçülmek yerin dibindesin artık. Rezalet Alakurt" açıklamasını yazdı.

Gelen eleştiri içeren yorumlara "Türkiye'de aktör olmak böyle bir şey. bir sürü cahille uğraşmak demek" cevabını veren Mehmet Akif Alakurt, son olarak İzmir'den yazan bir takipçisine "Bunlar da herkesi kendileri gibi bilen izmir'in cahil kızları" karşılığını verdi. alakurt daha sonra bütün paylaşımları silip sayfasını yoruma kapattı

HABERLERCOM

12 Şub 2018 - 15:50 - Magazin

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.