Mandalinacı Veysel Mutlu Söylediği Şarkı İle Gündem Oldu

Bir anda milyonların sevgilisi olan Mutlu sesiyle dinleyicileri etkilemeye devam ediyor. Veysel Mutlu şarkıları ve türküleriyle Bursa'da aranan isim

VEYSEL

MUTLU

KİMDİR

10 yılı aşkın bir süredir Bursa’da pazarcılık yaparak hayatını sürdüren Veysel Mutlu satış yaparken söylediğişarkılar ile gündeme gelmiştir.

Özellikle Vay Delikanlı Gönlüm şarkısı ile 2 hafta içerisinde 500 Binin üzerinde izlenme rekoru kırmıştır. Ayrıca birçok ünlünün şarkısını pazarda seslendirmeye devam eden Veysel Mutlu’nun hayali bir gün Murat Boz ile birlikte şarkı söylemektir.

Sosyal medya üzerinden inanılmaz bir takipçi sayısına ulaşan Veysel Mutlu Çılgın Mandalinacı olarak anılmaktadır. Pazardan alışveriş yapanların kendisi ile sıkça resim çektirmek istediğini belirten Veysel Mutlu en kısa sürede albüm çalışmalarına başlayacağını belirtmiştir.

Mutlu 10 yıldır pazarcılık yaptığını belirterek, "Yaklaşık 5-6 senedir şarkı söylemeye başladım. Şarkı söylemeye başlayınca mandalinayı, portakalı şarkılara almaya başladım. "Mandinalar ne güzel tarzı" bir şeyler yazdım. Pazardaki müşterilerden yaklaşım çok iyi oldu. Ben de daha çok gayret etmeye başladım. Instagram'da attığım gibi birden artmaya başladı. 2 haftalık bir sürede oldu. 3-4 bin takipçim vardı, şimdi 133 bine çıktım. Beni seven insanlar çok" dedi.

"En büyük hayallerimden biri Murat Boz ile aynı sahneyi paylaşmak"

En büyük hayalinin Murat Boz ile aynı sadece düet yapmak olduğunu ifade eden Veysel Mutlu, "En büyük isteklerimden biri "O ses Türkiye" programına çıkmak. Gerek yarışmacı olarak gerek misafir olarak onlarla görüşüp, tanışmak. En büyük hayallerimden biri Murat Boz ile aynı sahneyi paylaşmak. Ben bile inanamıyorum nasıl böyle olduğuna. Şu an ne yapacağımı bile bilmiyorum. Daha üst yerlere gelebilirsek yabancı ülkelerden de izlenmek, dinlemek isterim, çok iyi bir duygudur. Müşterilerimiz şarkı söyleyince mandalina alıyorlar, söylemeyince almıyorlar. Aramızda artık bağ oluştu. Ben bazen durgun oluyorum, bana kızıyorlar. Haftanın 4 günü pazardayım" diye konuştu.

24 Ara 2017 - 12:59 - Magazin

urfanatik.com son bir ayda 2.040.352 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.