İmparator Evleniyor!

Şanlıurfalı Ünlü Sanatçı İbrahim Tatlıses''in en yakın arkadaşı olan Aydemir Akbaş ünlü türkücünün evlilik hazırlığı yaptığını

İkinci Şans'ın galasına katılan İbrahim Tatlıses'in 35 yıllık dostu Aydemir Akbaş sürprizi patlattı. Habercilere "İbrahim yakında evleniyor. Ben de nikah şahitleri olacağım. Hiç olmadığı kadar mutlu. Onu böyle görmek ne güzel" dedi.

'SAĞ KOLU' EŞİ OLUYOR


İbrahim Tatlıses yıllardır yardımcılığını yapan 'sağ kolum' dediği Damla Buket Çakıcı ile evlenmeye hazırlanıyor.

TATLISES

'İN

EVLİLİK

LERİ

İbrahim Tatlıses, ilk evliliğini Urfa'da Adalet Durak ile yaptı. Çiftin üç çocuğu oldu.

1979 yılında Kara Yazma filminde tanıştığı Perihan Savaş ile birlikteliği başladı. Savaş'la evliliğinden Melek Zübeyde adında bir kız çocuğu var.

1983'te Günah filmini çekerken tanıştığı Derya Tuna'yla ilişkisinden "İdo" (İbrahim) dünyaya geldi.

İbrahim Tatlıses, 27 Eylül 2011'de Ayşegül Yıldız'la hastanede evlendi. Çiftin nikahını Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül kıyarken, Fatih Terim de nikah şahidi oldu.

Kasım 2013 tarihinde Ayşegül Yıldız ile boşandı. İbrahim Tatlıses'in Ayşegül Yıldız ile olan evliliğinden Elif Ada isimli bir kızı var.

Kaynak: Haberler,com

17 Kas 2016 - 10:40 - Magazin

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.