İmparator Eski Aşkına Geri Döndü

18 senelik birliktelik sonrası yollarını ayıran İbrahim Tatlıses ile Derya Tuna'nın yıllar sonra yeniden bir araya gelmesi 'Aşk yaşıyorlar'

18 senelik birliktelik sonrası yollarını ayıran İbrahim Tatlıses ile Derya Tuna'nın yıllar sonra yeniden bir araya gelmesi "Aşk yaşıyorlar" iddialarını gündeme getirdi. İkilinin bir aydır beraber tatil yaptığı öğrenildi.

İKİLİYE OĞULLARI DA

EŞLİK ETTİ

İbrahimTatlıses'in 18 yıllık beraberlikten sonra yolunu ayırdığı Derya Tuna ile yeniden görüşmeye başladığı iddia edildi. Ayrılmış olmalarına rağmen görüşmeye devam eden hatta Tatlıses'in sahibi olduğu çiğ köfte şubelerinde yöneticilik yapan Tuna ile ünlü şarkıcı yaklaşık bir aydır birlikte vakit geçiriyor. Aşklarında adeta ikinci baharlarını yaşayan ikilinin Bodrum'daki tatillerine oğulları İdo Tatlıses de eşlik ediyor.

YAKIN ÇEVRESİ BU DURUMDAN MUTLU

Bir dönem "İbrahim Tatlıses'le en büyük aşkı biz yaşadık" diyen Derya Tuna ile Tatlıses'in birlikte vakit geçirmesi oğulları İdo Tatlıses kadar yakın çevresini bir hayli mutlu ettiği söylendi.

02 Eyl 2017 - 12:16 - Magazin

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.