İdo Tatlıses'i Çıldırtan Şok İddia

Bir süredir Yasemin Şefkatli ile aşk yaşayaşan İdo Tatlıses hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre; Yasemin Şefkatli adını Survivor

Çıkan haberlerin ardından İdo Tatlıses sosyal medya hesabından isyan etti. Anıl Tetik'i tanımadığını ve hiç arkadaş olmadıklarını belirten İdo, isyanını şu sözlerle dile getirdi:

Benimle ve çok değer verdiğim, gözümden sakındığım kız arkadaşım Yasemin Şefkatli ile ilgili olarak birkaç gündür bazı magazin çevrelerince dile getirilen mesnetsiz, tutarsız, aslı astarı olmayan iddialarla ilgili ilk ve son açıklamamdır:Sahne sanatları, popüler müzik gibi halkın yoğun ilgisine mahzar olan işlerle hayatını sürdüren insanların, hayatlarının, yaşam biçimlerinin, yapıp ettiklerinin, merak edilmesi, yakından takip edilmesi, haberlerinin yapılması hem dünyada hem ülkemizde gayet olağan bir durumdur. Bundan dolayı bu vb. haberleri yapmak için çaba sarf eden, emek harcayan, basın emekçilerine, magazin basınına saygım sonsuzdur. Ancak halkımızın haber alma hakkını gözetmek yerine, kendilerini bir şekilde gündemde tutmak için bir takım aslı astarı olmayan iddialarla ortaya çıkan kişilerin söylemlerini, araştırmadan, hiçbir kaynaktan doğrulatmadan gündeme taşımak magazin gazeteciliği değildir. İddiaya göre ben kız arkadaşım Yasemin Şefkatili ile eski erkek arkadaşıyla arkadaş olmam sayesinde tanışmışım. İsmi geçen şahısla hiçbir dönem hiçbir şekilde arkadaşlığım olmamıştır. Bu aslı astarı olmayan, saçma bile diyemeyeceğim iddia için sadece gülüyorum.
Ancak bu tarz söylemler, kendimi bildiğim için zerre kadar umurumda olmasa da sevenlerim, ailem ve çevrem için kırıcı olmaktadır. ‘Arkadaşının aşkı, yasak aşk’ gibi romantik komedi filmleri için tercih edilen senaryoların, halkımızın ilgisini çekeceği, gündem oluşturacağı için değerli magazin basınımızı heyecanlandırmasını anlıyorum ancak magazin basınımızdan da bu yalan yanlış iddialarla, mutluluk duyduğum bir ilişkiyi ve saygı duyduğum bir insanı rencide ederek, ailemi, sevenlerimi, çevremi ne kadar üzdüklerini anlamalarını istiyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da işimi en iyi şekilde yaparak, hayata değer katmak ve etki edebildiğim kim varsa onları mutlu etmek için elimden gelen çabayı sarf edeceğim.Böyle aptalca iddialar için açıklama yapmaktan hicap duyuyorum ancak işini layıkıyla yapan magazin basınındaki değer verdiğim insanların konuyu benden duymaları gerektiğini düşündüğüm için bu açıklamayı yaptım. Herkese, başkalarının hayatıyla, ilişkileriyle, mutluluk ya da mutsuzluklarıyla değil kendi yaptıklarıyla güzel bir hayat diliyorum.

HÜRRİYET

21 Oca 2018 - 20:22 - Magazin

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.