İbrahim Tatlıses Pişman Oldu ve Sildi!

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses 'İbo Show' programına ait bir videoyu takipçileriyle paylaştı. Tatlıses yaptığı bu paylaşımı kısa

İbrahimTatlısessosyalmedya hesabından geçmişe ait bir videoyu takipçileriyle paylaştı. İbrahim Tatlıses paylaştığı bu videonun altında ise videoda dans eden kadından özür diledi.

“İNŞALLAH YANLIŞ BİR ŞEY YAPMAMIŞIMDIR”
İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabında takipçileriyle paylaştığı videonun altına , “Bu hanımefendiden özür diliyorum; şimdi belki evlenmiştir, çoluk çocuğa karışmıştır. Tablo o kadar hoşuma gitti ki; o kadar doğal, o kadar keyifli ki; dayanamadım koydum. İnşALLAH yanlış bir şey yapmamışımdır, yoksa çok üzülürüm. Sabah sabah bana iyi geldi” notunu yazdı. İbrahim Tatlıses’in yaptığı paylaşımı kısa bir süre sonra hesabından silmesi dikkat çekti

14 Eyl 2017 - 09:03 - Magazin

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.