İbrahim Tatlıses'in Kızı Dilan'ın Saçından Bakın Ne Çıktı!

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'ın saçlarından 3 tane ölü arı çıktığı haberi sosyal medyayı kırdı geçirdi! İbrahim Tatlıses'in

Azat
Haber albümü için resme tıklayın

Malumunuz, o da babası gibi oldukça sık ve kıvırcık saçlara sahip.Bu nedenle herkes ona bonus diyor.O ise saçlarını brokoliye benzetiyor.İddialara göre Çıtak'ın kuaförü, kabarık saçlarının içinden tam tamına 3 tane ölü arı çıkarmıştı.




Çıtak duruma açıklık getirecek şu tweeti attı.

Saçımdan ölü arı çıktığı doğru :) ama kuaförüm bulmadı yok artık :)yazın plajda girmiş,deniz sonrası duş alırken saçımdan düşünce farkettik.

Haber dur durak bilmeden yayıldı ve elbette ki sosyal medyanın diline düştü.
İşte hepsi birbirinden komik tepkiler;

@dilancitak'ın saçından arı değil Rahmetli Başkan Kennedy, Taçsız Kral Pele, Backenbauer, Nadia Komanaçi ve Fenerbahçeli Cemil çıkmış.

Biraz çakıl taşı, törf ve kaktüsle güzel bir terrarium olabilir.

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'ın saçından 3 tane ölü arı çıkmış. Kızın saçlarını gördüm, vallahi içine lahmacun bile saklayabilir.

kaybolan yıllarım bile çıkabilir bi daha baksınlar....

@dilancitak'ın saçından, M.Ö. 600 yüzyıla ait 1 heykel, 1 ayarlı pense, 1 oklava, 7 japon balığı, 3 ölü arı çıktı.

23 Şub 2017 - 20:38 - Magazin

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.