İbrahim Tatlıses'in İlk Eşi Adalet Tatlı Hacca Gitti

'İmparator' lakaplı şarkıcı İbrahim Tatlıses'in ilk eşi Adalet Tatlı dini görevini yerine getirmek için Hacca gitti.

İbrahim Tatlıses'in ilk eşi, aynı zamanda oğlu Ahmet ile kızları Gülden ve Gülşen'in de anneleri olan Adalet TatlıHacca gitti. Urfa'da yaşayan Adalet Tatlı'yı oğlu Ahmet Atatürk Havalimanı'ndan kutsal topraklara uğurladı.

"SİYAHSIN ANAM, DİLERİM CENNETTE BEYAZ GİYESİN"

Ahmet Tatlı, veda öncesi çekilen fotoğrafı Instagram sayfasında paylaştı ve altına şu notu düştü: "Mert'im çekti bu resmi... Ona anne diyerek büyüdüğün; benim anama ve bana bakarak... Siyahsın anam bu alemde... Dileğim ahirette beyaz giyesin! Siyah ki hangi rengin üstüne dökmeye kalksan kaplamaz mı üstünü zaten? Senin evlatlarının ve duanda yer verdiklerini kapladığın gibi... Anam anam garip anam... Hac yolcususun... Heybende zaten yıllardır biriktirdiklerin! Sen bir yana dünya bir yana! Sen benim anamsın! Kuzeyim... güneyim... doğum... batımsın! Yolculuğun sen gibi geçsin!"

04 Ağu 2017 - 11:07 - Magazin

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Adıyamanlı - Tebrik ederim Allah razı olsun adalet tatlidan eşinin bu kadar sosyal oluşu sürekli onunla bununla adının çıkmasına bir bakın hanım efendinin bu kadar iffetini namusunu koruması çocuklarına kol kanat germesi kızlarının edepli büyütme si takdire şayan

Yanıtla . 68Beğen . 10Beğenme 30 Temmuz 15:27
02

Urfalı - @Adıyamanlı 01 nolu yoruma cevabı: Asil kadın Urfalı çoğu kadın gibi

Yanıtla . 16Beğen . 1Beğenme 26 Kasım 13:40