İbrahim Tatlıses'i Yıkan Haber!

İbrahim Tatlıses aynı zamanda hocası olan ünlü türkücü Abdullah Balak'ın vefatı üzerine yaşadığı üzüntüyü Instagram'dan 'Ağa'mızı

İbrahim Tatlıses, Nuri Sesigüzel, Mahmut Tuncer, Selahattin Alpay ve Seyfettin Sucu gibi sanatçılara çok sayıda türkü besteleyen Abdullah Balak, uzun süredir tedavi gördüğü Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bu sabah vefat etti.

"AĞA'MIZI KAYBETTİK!"

Hocasının kaybıyla derin acı yaşayan İbrahim Tatlıses, Instagram hesabından Abdullah Balak'la çekilmiş bir fotoğrafını paylaşıp, eklediği notla acısını dile getirdi. "Ağa'mızı kaybettik" diyen Tatlıses, cenazeye gidemediği için yaşadığı üzüntüyü de dile getirdi.

İşte Tatlıses'in Instagram hesabından paylaştığı duygusal not:

Şanlıurfa sevdalısı, değerli hocamız, değerli bir üstad, kıymetli bir besteci unutulmaz, efsaneleşmiş "Fadile, Karadaş Dala Konarım, Yarımın Adı Yaşar, Felek Sen Ne Deleksen, Başında Yazması Var, Seherde Uyansan" gibi, daha bir çok esere imza atan, Şanlıurfa sevdasından vazgeçmeyen, Urfa'nın özüne inen bir insan olan değerli AĞA'mızı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyorum.

"ÇOK ÜZGÜNÜM ÇOK"

Üzüntüm büyüktür ama ne yazık ki cenazeye gidemediğim için çok üzgünüm çok... Niye mi çok üzgünüm? Kalabalık olacağını biliyorum, o kalabalıkta insanlar aşırı bir sevgi göstereceklerdir işte bu yüzden gelemiyorum.

"HAKKI HEPİMİZDE BÜYÜKTÜR"

Sevgili hemşehrilerim beni bağışlasınlar... Şanlıurfalılar olarak acıyı da, tatlıyı da severiz ama bu acı başka bir acı... Terbiye timsali, beyefendi Abdullah Balak Ağa'mızı kaybetmemizin acısını bütün hemşehrilerimle yürekten paylaşıyorum... Hakkı hepimizde büyüktür, varsa bizim hakkımız helal olsun, mekanı cennet olsun inşallah...

25 Şub 2017 - 19:08 - Magazin

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.