İbrahim Tatlıses: Ebru Gündeş Benim İçin Bitmiştir

Bir süre önce 'İstanbul'da küstüğüm insanlar var' deyip İzmir'e yerleşen İbrahim Tatlıses Ebru Gündeş'e küstüğünü itiraf

Bir süre önce "İstanbul'da küstüğüm insanlar var" deyip İzmir'e yerleşen İbrahim Tatlıses, Ebru Gündeş'e küstüğünü itiraf etti.

'Magazin D' programından Hasan Kocabıyık, İzmir’de yaşamaya başlayan İmparator İbrahim Tatlıses ile çok özel bir röportaj yaptı. Tatlıses İzmir'e neden yerleştiğini ve hem kırgınlıklarını anlattı. 6 ay önce ani bir kararla İzmir'e yerleşen İbrahim Tatlıses "Bir daha İstanbul'a gelmeyeceğim. Bazı kişilere küstüm. Kim olduklarını kimseye söylemem. Onlar kendilerini biliyorlar. O kadar çok kırıldım ki, aramız asla düzelmeyecek. Defterden sildim" demişti.

"EBRU GÜNDEŞ'İN ADINI BİLE DUYMAK İSTEMİYORUM"

İbo, Ebru Gündeş'e olan kırgınlığını şu sözlerle dile getirdi: "Sibel Can çok vefalı. İzmir'e geldiğinde yanıma koşar. Hülya Avşar da öyledir. Sık sık görüşüyoruz, halimi hatırımı mutlaka soruyor. Ama Ebru Gündeş'in adını bile duymak, anmak istemiyorum. Ebru benim için bitmiştir. Nedenini kendisi iyi biliyor. Adını bile anmak istemiyorum, o konuda ketumum. Bana kötülük yapan mutlak ve mutlak belasını bulur.'

HÜRRİYET

30 Eki 2017 - 09:46 - Magazin

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.