İbrahim Tatlıses, Derya Tuna Vesilesiyle Eski Eşlerinden Helallik İstedi

Eski eşi Derya Tuna ile barıştığı yönünde çıkan haberlere uzunca bir metinle açıklama getirmeye çalışan İbrahim Tatlıses eski eşlerinden de helallik

Murat Dalkılıç'a yaptığı barış çağrısıyla gündeme gelen İbrahimTatlıses, oğlu İdo'nun annesi Derya Tuna ile barıştığı yönünde çıkan haberlere sosyal medya hesabından cevap verdi. Barışma haberleriyle ilgili kafa karıştıran detayları aydınlatmak adına uzunca bir metin yazan İbrahim Tatlıses ne yazık ki kafaları daha da karıştırdı.
İbrahim Tatlıses'in Derya Tuna'yla ilgili yaptığı açıklamayı noktasına virgülüne dokunmadan sizlerle paylaşıyoruz;

"Günlerdir hakkımda çıkan haberleri okuyorum; "İbrahim Tatlıses, Derya Tuna ile barıştı. Ne demek ya barıştı sanki biz küsüz de, barışmışız. Gel de tav olma bu habere; bu saatten sonra Derya Hanım'la neden küselim? Küsersek de eğer; her ailede olur böyle şeyler insanız nihayetinde taştan varolmadık ki etten kemiktendir yapımız. Küseriz de, barışırız da ne alaka şimdi küsmekte barışmakta insanın doğasında vardır.

"BEN BARIŞTAN YANAYIM"

Derya Hanım çocuğumun Anasıdır, benimde başımın tacıdır ayrıca bütün çocuklarımın anaları baş tacımdır. Aldı başını gidiyor haberler yok efendim Derya Tuna ile barıştı, yok efendim kendi barıştığı için Murat Dalkılıç'a da çağrı yaptı… Yaparım çünkü ben barıştan yanayım, barışıda seven biriyim. Ne mutlu barışı sevenlere keşke elimden gelsede tüm dünyadaki kavgaları, savaşları durdurabilsem ah "keşkem keşkem" ama "malesef durmuyor. ARAKAN'da olanlar beni insanlığımdan utandırdı madem ben insanım o zaman ARAKAN'dakiler kim???

"HAKLARINI HELAL ETMELERİNİ İSTERİM"

Sonuç olarak ben çocuklarımı seviyorum, onların annelerini de severim hepsinin bende hakkı var, hepsinden haklarını helal etmelerini isterim. Ben hem küserim, hemde barışırım kime ne bundan? Sizleri ne alakadar eder? Top bizim saha bizim İster gol atarım, ister topu taca atarım. Kime ne bundan belki hakem penaltı verecek, nerden bilecesiniz?"

06 Eyl 2017 - 13:37 - Magazin

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.