İbrahim Tatlıses; Bu Kızın Yerinde Benim Kızımda Olabilirdi

Şanlıurfalı ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses İzmir'deki lahmacun lokantası önünde karşılaştığı Suriyeli Emine'nin önce karnını doyurdu

hakan kaya
Haber albümü için resme tıklayın

“Neden bizler bu insanları dışlarız, neden bir tas çorbayı onlara çok görürüz? “ diyen İbrahimTatlısesSuriyelileri dışlamanın doğru olmadığına dikkat çekti. Tatlıses, Suriye’nin Halep vilayetinden kaçıp Türkiye’ye sığınan Emine ile aynı masaya oturdu ve ona bir tas çorbanın yanında lahmacun ikram etti.

BU

KIZ

IN YERİNDE BENİM KIZIM ELİF'DE OLABİLİRDİ

Emine ile sohbet eden Tatlıses, bir an kendi kızı Elif’i, Emine’nin yerine koydu ve şu paylaşımda bulundu; “Bu hanım kızımız Suriye'nin Halep şehrinden göçe zorlanmış, memleketini bırakıp gelmiş çünkü çaresiz... Adı Emine, ALLAH göstermesin bu kızın yerinde benim kızım Elif'de olabilirdi. Bir saniye sonrasını kim tahmin edebilir? Neden bizler bu insanları dışlarız, neden bir tas çorbayı onlara çok görürüz? Emine'nin karnı aç ve onun gibi nicelerinin... Kim ister böyle yaşamayı? Düşünebiliyor musunuz evi yok, barkı yok, bir lokma yiyecek ekmeği yok...

ELİMİZDEN GELENİ YAPMAZSAK BİR DAMLA GÖZYAŞININ HESABINI VEREMEYİZ

Gelin birlik olalım, bu gariplerin zehir olmuş dünyalarını biz de zehir etmeyelim... Hiçbir şey kaybetmeyiz ama elimizden geleni yapmazsak bu masum çocukların bir damla gözyaşının hesabını veremeyiz...”

HABER MERKEZİ

24 Ağu 2017 - 23:22 - Magazin

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.