İbrahim Tatlıses: Allah'a Şükür Ediyorum, Beni Mağaradan Alıp Saraya Oturttu

Kafasından vurulduktan sonra mucize bir şekilde iyileşen İbrahim Tatlıses'e muhabirler sağlık durumunu sordu. Tatlıses 'Allah'a şükrediyorum.

İmparator lakaplı şarkıcı İbrahimTatlıses, kafasından vurulduktan sonra uzun süre sağlık problemleri geçirdi. Önceki gün Tatlıses'i yakalayan muhabirler sağlık durumunu sorunca, "Yürüyoruz, geziyoruz, daha ne olsun?" dedi.

2019'DA ALBÜME HAZIRLANIYOR

İbrahim Tatlıses, sağlık durumunun iyi olduğunu söylemesinin ardından "İnşallah 2019 yılında albüm yapacağız. Rüyama öyle girdi. Rabbim bana 'Yürü ya kulum' diyecek." dedi.

"ALLAH'TAN GELENE BOYNUM KILDAN İNCE"

İbrahim Tatlıses sözlerine şöyle devam etti: "Allah'tan ümit kesilmez. Ondan gelen her şey başım gözüm üstüne. Beni mağaradan getirdi, saraya oturttu. Uçak, villa, yat ve kat verdi. Onlar güzeldi de, bu başıma gelen mi kötü? Allah'tan gelene boynum kıldan ince" şeklinde konuştu."

28 Ara 2017 - 13:54 - Magazin

urfanatik.com son bir ayda 2.947.409 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.