Haftalık Burç Yorumları (19-25 Şubat astroloji)

15 Şubat gece yarısı yaşadığımız Parçalı Güneş Tutulması ve Yeni Ay'ın etkileri bir süre daha bizimle beraber olacaktır. Gökyüzünde enerjiler

19-25 Şubat haftasına gelince, tutulma ardında kalan bu haftaki en önemli gökyüzü gündemi Güneş’in Balık Burcuna geçişi olacak. Balık Burcu dönemi başlıyor. Kışın son ayındayız. Balık Burcu’nu sosyal medya hesaplarımda, @Astrologostr, tüm hafta boyunca inceleyeceğiz. Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz. Mutlu kalın.

KOÇ

Sevgili Koçlar, Güneş komşunuz Balık Burcuna geçti. Hatta komşuda şenlik var desek yeridir. Güneş, Neptün, Venüs, Merkür hatta Şiron (Chiron) Kuyruklu Yıldızı bile…Bilinçaltınız çok dolu, geçmişten gelen korkularınız, endişeleriniz hatta yaralarınız bu hafta gündeminizde. Bilincinizi susturup, hayatınızı normal akışında ilerletme bile zorlanıyor olabilirsiniz. Hafta başında kendinizi kurban psikolojisinde hissederken, hafta sonuna doğru kaygılarınızın yerini daha pembe rüyalar ve hülyalar alabilir.

İş hayatınız ile ilgili kaygılarınız halen gündeminizde. Para kaynaklarınız ile ilgili aslında nasıl bir yol izlemek istediğinizi fark edebilir, mevcut işinizi bu yola yönlenmek için değiştirmeyi planlayabilirsiniz. Tabii endişeleriniz sizi rahat bırakırsa.

Aşk hayatınızda beklenmedik gelişmeler olabilir. Güzel bir hafta olmasını dileriz.

BOĞA

Sevgili Boğalar, bu hafta arkadaşlarınız, dost ve yakınlarınızla gündemleriniz olabilir. Çevrenizde size dost olduğunu düşündüklerinizin gerçek yüzünü görebilir, yeni arkadaş çevrelerine girebilir veya arkadaşlarınızın dertlerini üstlenerek çözüm bulmaya çalıştığınız durumlar olabilir. Tabii hayatın senaryoları benim hayal edebildiğimin çok çok üzerinde bu sebeple ana tema “arkadaşlarınız” olacak deyip, payınıza düşen senaryoyu yaşamak için hayatın akışına teslim olmanızı tavsiye diyorum.

Bu haftada ilişkiniz varsa ortağınız ile ilgili konularda şans sizinle olacak. Bolluk, bereket sizinle olacak.

Yurtdışı konuları, okul veya öğrenmek istediğiniz yeni alanlar ile ilgili dersleriniz bir süre daha devam edecek. Yuvanız, aileniz ve eviniz ile ilgili sizin dışınızda gelişmeler olabilir. Güzel bir hafta olmasını dileriz.

İKİZLER

Sevgili İkizler, bu haftaki ana konunun iş hayatınız veya okul hayatınız olacak diyebiliriz. Korkularınız ve endişeleriniz tüm bilinçaltınızı kaplayabilir. Fakat hafta sonuna doğru düşüncelerinize bir iyimserlik hakim olup sizi kaygılarınızdan uzaklaştırabilir. Etrafınızdakilerin iş hayatı ve para kazanmak konusundaki korkularına destek olmaya çalışırken aslında kendi yaralarınızı da sardığınız bir hafta olabilir.

Birebir ilişkilerde yaşadığınız dersler bu haftada gündeminizi oluşturabilir. İnsan ilişkilerini aklınızla çözmeye çalışmak sizi biraz zorlayabilir.

İyi haber, sağlığınız ile ilgili şans yanınızda olacak. Eğer ekipleriniz veya sizin için çalışanlar varsa bu hafta çok çalışıp, verimli işler çıkarabilirsiniz. Güzel bir hafta olmasını dileriz.

YENGEÇ

Sevgili Yengeçler, önce iyi haberden başlayalım, bu hafta da aşk ve çocuklarınız ile ilgili konularda şans yanınızdaJ Duygularınız çok yoğun ve iyimser. Kötü habere gelince, geçtiğimiz haftalardaki tutulma dönemlerinde ikili ilişkilerinizi gözden geçirmiş ve sizin için yeni tanımlar oluşturmaya başlamıştınız, bu konu sizi bu hafta da zorlayacak gibi duruyor. Kalbinizden geçen ve bugüne kadar açıklamadığınız duygularınızı haykırmak isteyebilir fakat her durumda üzülmekten çekiniyor olabilirsiniz. Biraz bekleyip, duygusal ilişkinizi doğru analiz edebilmek faydalı olabilir.

Yurtdışı seyahatlerinizde artış olabilir, öğrenmek istediğiniz hobileriniz tüm aklınızı dolduruyor olabilir. Tüm bu konulara hafta başında biraz daha kaygıyla yaklaşırken, hafta sonuna doğru daha iyimser ve olumlu bakmaya başlayabilirsiniz. Güzel bir hafta olmasını dileriz.

ASLAN

Sevgili Aslanlar, hep söylüyoruz, bu yılın başrol oyuncularından birisiniz. 2018 Tutulmaları Aslan-Kova aksında olacak. Maddi konular ilgili şanslı olduğunuz bir haftaya başlıyorsunuz. Beklenmedik gelir paylaşımları, miras gibi konular gündeminize gelebilir. Tabii gelirlerinizin artacağını beklerken bir anda giderlerinizin arttığına da şahit olabilirsiniz. Düzenli olarak çalışmaya devam ettiğiniz sürece, şans sizinle olacak.

Sağlık konularınız bu hafta ana gündeminiz olabilir. Sağlığınız ile ilgili kaygılarınız ön plana geçerek iyileşme sürecini geciktirebilir. Kaygılara kapılmadan, kendinize iyi baktığınız bu süreci hızla atlatmanızı ümit ederiz.

Bu hafta her zamankinden çok, yanınıza sevdiğinizi alıp, uzaklara gidesiniz var. Kaderin beklenmedik oyunları ile hayata bakış açınız değişim gösterebilir. Güzel bir hafta olmasını dileriz.

BAŞAK

Sevgili Başaklar, ilişkilerinizle ilgili çok hareketli bir döneme başlıyorsunuz bu hafta. Çok tutkulu bir aşkın yaklaştığını hissetmeye başlamış olmalısınız. Özellikle evlilik planları yapan başaklar için biraz daha bekleyip, kafalarının netleşmesini tavsiye ederiz. Hafta başında ilişkiniz ile ilgili endişeleriniz varken, hafta sonuna doğru toz pembe hayaller sizi yine ele geçirebilir. Biliyoruz ki kılı kırk yararak düşündüğünüz için bu toz pembe hayal dönemleri de size iyi geliyor aslında ilişkinizde başkalarının yaralarını sarmaya çalışırken kendinizi kaybedebilirsiniz aman dikkat…

Eviniz ile ilgili kaygılarınızın devam ettiği bir haftadasınız. Hafta sonuna doğru biraz daha eğlence ve neşe hakim olur evinize. Güzel bir hafta olmasını dileriz.

TERAZİ

Sevgili Teraziler, önce iyi haber ile başlayalım, halen para evinizde Jüpiter’in iyicil ve pozitif etkisi altındasınız. Harcamalarınızı kontrol altına alırsanız, gelirlerinizdeki berekete siz bile şaşırabilirsiniz. Hafta başında ilişkiniz ile ilgili ani çıkışlardan sakınmanızı tavsiye ederiz. Sorunları hafta sonuna doğru daha duygusal ve romantik olduğunuz döneme ertelemenizi tavsiye ederiz.

Evini ile ilgili beklenmedik gelişmeler sonucunda, evinizle biraz daha çok ilgilenmeniz gerekebilir. İletişim konularında ve sosyal medyada bu hafta parlayan yıldız sizsiniz. Sanki yakın çevrenizdeki tüm iletişim sizin üzerinizden yönlenecek gibi duruyor. Güzel bir hafta olmasını dileriz.

AKREP

Sevgili Akrepler, 15 Şubat Parçalı Güneş tutulmasına eşlik edecek Yeni Ay anının yükseleni Akrep Burcunda olmuştu. Bu durumda bu dönemin etkilerini en yoğun hisseden burçlardan birisiniz. Aileniz bu haftada temel konunuz olacak gibi duruyor. Ailenizi, yuvanızı baştan şekillendirmek, tüm aklınızı ve sevginizi buraya aktarmak gündeminiz olacak gibi duruyor. Yuvanızda sizin dışınızdaki üyelerin yaralarını sarmaya çalışabilirsiniz. Hafta başında, çocuklarınıza veya sevdiğinize ani ve fevri tepki vermekten kaçınmanızı tavsiye ederiz. Sorunlar varsa da hafta sonuna doğru daha kolay çözülecek gibi duruyor.

Bu hafta para durumlarınız sizi zorlayabilir, fakat Jüpiter tüm yıl burcunuzda olacağından, olabilecek en hafif şekilde atlatabilirsiniz. Güzel bir hafta olmasını dileriz.

YAY

Sevgili Yaylar, kuşlar kadar özgür seyahat etmek istediğiniz bir haftadasınız. Fakat sorumluluklarınız bunu yapmanıza engel olacak gibi duruyor. Kafanız çok karışık, her şeyi bolca düşündüğünüz bir dönemdesiniz. Özellikle maddi konular ile ilgili endişeleriniz artış gösterebilir. Güneş’in Balık Burcuna geçişi biraz teslim olmayı ve hayatı akışına bırakmanızı tavsiye ederiz.

Kardeşleriniz, çok yakın arkadaşlarınız ile ilgili konular gündeme gelebilir. Bu hafta kendinizi bu çok sevdiğiniz insanların problemlerini çözmeye adayabilirsiniz. Etrafınıza destek olmaya çalışırken aslında kendinizi de iyileştirdiğinizi fark edebilirsiniz. Hafta sonuna doğru daha duygusal ve romantik olup, tüm olanları toz pembe görmeye daha yakın olabilirsiniz. Güzel bir hafta olmasını dileriz.

OĞLAK

Sevgili Oğlaklar, biliyoruz ki en önem verdiğiniz konuların başında iş hayatınız geliyorJ İyi haber şu ki, bu haftada iş hayatınız ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Dost meclislerinde huzur bulduğunuz bir haftadasınız. Kendinizle ilgili her konuyu fazlası ile düşündüğünüz, kaygılandığınız için keyif ve mutluluğu gerçekleşecek bazı gelişmelere bağlamış olabilirsiniz fakat hatırlatmalıyız ki, Satürn 2 yıl boyunca sizin burcunuzda kalacak ve hızla kararlarınızı alıp hayatınıza geçirmeye başlarsanız daha az süre mutsuz kalırsınız. Satürn okul müdürü gibidir, bulunduğu yere ciddiyet ve hatta biraz korku salsa da tek amacı vakti geldiğinde sizi mezun etmek ve hak ettiğiniz mutluluğu yakalamanızı sağlamaktır.

Maddi konular ilgili beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hafta başında, duygularınızla fevri ve ani tepkiler verebilirsiniz, hafta sonuna doğru daha sakin ve duygulu bir döneme gireceksiniz. Güzel bir hafta olmasını dileriz.

KOVA

Sevgili Kovalar hep söyledik yine söyleyeceğiz, bu yıl sizin yılınız olacak. Hayatın kendinizi başka bir açıdan görebilmenizi sağlayacağı, farkındalıklarınızın artacağı, kendinizle ilgili önemli keşiflerde bulunacağınız bir yıl sizi bekliyor. Aslında hayata dair ilk kararlarınız geçen yıl özellikle yaz döneminde başladı. Bu yıl yaşanacak tutulmalar ile bu konuya dair yenilikler olacaktır. Özellikle Güneş’in komşunuz olan Balık Burcuna geçişi ile hayatı biraz daha akışına bırakıp, yeni kararlar almadan önce biraz zamanın geçmesini bekleyebilirsiniz.

Bu hafta özellikle arkadaşlarınız ile ilgili bazı sorunlar oluşabilir. Hiç fark etmediğiniz duygularınız açığa çıkabilir. Arkadaş çevreniz ile ilgili yeni kararlar verebilirsiniz.

İş hayatınızda çok yoğun ve enerji dolu olduğunuz bir dönemdesiniz. Fakat tüm emeklerinizin karşılığını fazlasıyla alırsınız. Güzel bir hafta olmasını dileriz.

BALIK

Sevgili Balıklar, sizin döneminiz başladı. Güneş Balık Burcuna geçiş yaptı. Merkür, Venüs, Neptün, Şiron(Chiron) hepsi sizin burcunuzda ilerliyor. Bu ada demektir ki, düşünceleriniz çok yoğun, ilişkilerinizde tam da olduğunuz gibi davranabiliyorsunuz, hayatı biraz sisli ve bulutlu görüyorsunuz ve yaralarınızı iyileştirmek için en iyi bildiğiniz şeyi yapıyor ve kendinizi suyun akışına bırakıyorsunuz.

Bu hafta özellikle iş hayatınız ve para kazanma metotlarınız ile ilgili aklınız karışık olabilir. Maddi kaynaklar ile ilgili duygularınızı yönetirken fevri tepkiler vermeden akli selim ile ilerlemeniz lehinize olacaktır. Yakın çevrenizden bu konuda destek rica edebilirsiniz. Uzaklara gitme hayalleri kuranlarda bu hafta siz de varsınız.

Sağlık konularına dikkat etmenizi tavsiye ederiz. Güzel bir hafta olmasını dileriz.

19 Şub 2018 - 09:29 - Magazin

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.