'Gece Gölgenin Rahatına Bak' Şarkısı Çalıntı Çıkınca Youtube Klibi Kaldırdı

Bu yılın en popüler şarkıları arasında yer alan ve 240 milyonun üzerinde izlenen 'Gece Gölgenin Rahatına Bak' şarkısı telif hakkı nedeniyle

Genç şarkıcı Çağatay Akman'ın Gece 'Gölgenin Rahatına Bak' şarkısı, şüphesiz Türkiye'de bu yıla damga vuran şarkılar arasında yer alıyor. Özellikle sosyal medyada popülerleşen ve sonrasında radyolarda yankılanmaya başlayan bu şarkı, birçok kişinin de diline dolanmıştı. Şarkının popülerliği her geçen gün arttı ve yayıncı şirketin resmi Youtube hesabında toplamda 240 milyon görüntülenmeye ulaştı.
YOUTUBE VİDEOYU KALDIRDI

Fakat YouTube ani bir kararla teliften dolayı videoyu yayından kaldırdı. Söz konusu şarkı,

ANNA RF

isimli grubun Jump isimli şarkısından alıntı yapılmakla suçlanıyordu. İşte YouTube bu konuda yapılan itirazları dikkate aldı ve 'Gece Gölgenin Rahatına Bak' şarkısını yayından kaldırdı.
AÇIKLAMA GELDİ

Gelişmeler üzerine genç şarkıcı Instagram hesabı üzerinden açıklama yaptı ve 'Gece Gölgenin Rahatına Bak' şarkısının 1 gün içinde yeniden YouTube'da olacağını iddia etti.

01 Haz 2017 - 19:14 - Magazin

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.