Düğününde Tatlıses'in Sahne Almasını İsteyen Alişan'ın Hevesi Kursağında Kaldı

Şarkıcı Alişan sevgilisi Eda Erol ile evlilik tarihi olarak Kasım ayını seçti. Alişan 'Düğünümüze İbrahim Tatlıses sahne alamayacak Sibel

Şarkıcı Alişan, ATV'de izdivaç programı sunan Esra Erol'un kardeşi Eda ile geçen Nisan'dan beri birlikte olmaya başladı. Çift aileleri tanıştırmasının ardından düğün tarihini de belirledi. Alişan ve Eda Kasım ayında evlenecekler.
DÜĞÜNDE

İBRAHİM

TATLI

SES

DEĞİL SİBEL CAN

KONSER

VERECEK

Düğün tarihi ile ilgili bilgi veren Alişan, "Zaten aileler tanıştı. Ramazan Bayramı'nın bitiminde de kız istmeye gideceğiz. Nikah, Kasım'da olacak" dedi. Sonra ekledi: Yıllardır en büyük hayalim; düğünümde İbrahim Tatlıses'in sahneye çıkmasıydı. Maalesef gerçekleşmeyecek. Ama Sibel Can sağolsun kırmadı, konser verecek.

17 Haz 2017 - 10:58 - Magazin

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.