Dilan Çıtak Babasından Soyadını İstiyor!

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak babasının soyadını almak istediğini belirtti.

Vatan'ın haberine göre bir muhabirin soyadını sorması üzerine Çıtak, "Beni bu yaşıma kadar getiren babamın soyadını taşımaktan asla gocunmadım. Ancak Tatlıses, ismini taşımak onun nimetlerinden faydalanmak isterim. Tatlıses soyadını taşımak onur ve gurur verici bir olay. Çocukları olarak o soyadının saygınlığını taşımak isterim" şeklinde cevap verdi.

Annesi Işıl Çıtak sorulunca ise "Annem çoktan gitti" dedi. Bu sırada mekanı arka kapıdan terk ettiği görülen Işıl Çıtak, objektiflere yakalanmaktan kurtulamadı. Anne Çıtak, "Ben iş kadınıyım. Ünlü değilim. Beni niye çekiyorsunuz?" diyerek yüzünü kapattı.

17 Tem 2017 - 08:46 - Magazin

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.