Daha ilk bölümünde ortalığı salladı!

Yeni yayın döneminde TRT Müziğe katılan Ekrem Arpak'ın sunduğu ' SAZ İLE SÖZ İLE ' programı ilk bölümde büyük ses getirdi.

Sosyal medyada büyük beğeniler alan ve mesaj yağmuruna tutulan program Ekrem Arpak'ın konukları ile kurduğu samimi dostluk, bir müzik Kanalı'nın ekranına taşıdığı espri ve zaman zaman hayata dair sohbetleri türküler ile harmanlaması büyük beğeni topladı.

MESUT YAR'A TÜRKÜ SÖYLETTİ

Yakın dost oldukları bilinen Ekrem Arpak ile Mesut Yar'ın karşılıklı tatlı atışmalarına zarafeti ve sesi ile renk katan başarılı sanatçı Aliye Mutlu'nun performansı ve elbette Mesut Yar'ın dostunu kırmayarak türkülere düet yapması ortaya harika bir programın çıkmasına sebep oldu. Anlaşılan o ki Ekrem Arpak ve programı yeni sezonda kendinden çok bahsettirecek.

24 Oca 2017 - 17:28 - Magazin

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.