Cumhurbaşkanı Sözcüsü Duyurdu: Ünlü İsimler, Afrin İçin Türkü Yapacak

Cumhurbaşkanı sözcüsü İbrahim Kalın aralarında Sibel Can Yavuz Bingöl ve Fettah Can'ın da bulunduğu bir grup şarkıcının Afrin'e destek

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, TRT Haber yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Kalın, ''Sibel Can, Yavuz Bingöl, Fettah Can'ın da yer aldığı bir grup sanatçımız güzel bir Afrin türküsü yapacaklar. Askerimiz bunu ve çok daha fazlasını hak ediyor'' dedi.

ASKERİMİZ FAZLASINI HAK EDİYOR

İbrahim kalın konuşmasında "Sibel Can, Yavuz Bingöl, Fettah Can'ın da yer aldığı bir grup sanatçımız güzel bir Afrin türküsü yapacaklar. Askerimiz bunu ve çok daha fazlasını hak ediyor." sözlerine yer verdi.

HABERLERCOM

16 Mar 2018 - 13:27 - Magazin

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.