Burcunuzu Bu Hafta Neler Bekliyor? (12 Mart – 18 Mart 2018 İşte Burç Yorumları)

Güneş'in Balık Burcunda geçireceği son haftaya başlıyoruz. Bir sonraki hafta 20 Mart 2018 saat 19:20 civarında İlkbahar ekinoksu yaşayacağız yani

Güneş ışınları Ekvator’a dik açı ile gelmeye başlayacak ve havalar ısınmaya başlayacak. 12 Mart 18 Mart arasında aklınızdan geçirdiğiniz ve imzalamanız gereken sözleşme gerektiren tüm konuları halletmenizi tavsiye ederiz çünkü 23 Mart 2018’de Merkür Retro hareketine başlıyor yani durağan döneme giriyor. Daha önceki yazılarımda da anlatmıştım aslında hiçbir gezegen durmaz, yavaşlamaz ya da geri gitmez fakat Dünya ile aynı hizaya geldiği için, Dünya’dan bakıldığında duruyormuş gibi algılanır. Bu dönemde özellikle yeni projelere başlamak, ev, araba satın almak tavsiye edilmez. Dolayısıyla her türlü yeni başlangıç için son haftadayız.

Haftanın son gününde Mars burç değiştirerek Oğlak Burcuna geçiş yapacak. Özellikle iş hayatımızda başarılarımızın daha da önem kazanacağı, bu konuda enerjimizin artacağı bir dönem başlıyor. Bu konu ile ilgili daha detaylı analizlerimi önümüzdeki hafta paylaşacağım.

Bu hafta yaşanacak en kritik gökyüzü olayı, 17 Mart 2018 tarihinde yaşanacak Yeniay. İstanbul yerel saati 16:15’te 26Balık Burcunda bir Yeniay meydana gelecek. Yeniay’a şiron ve biraz daha uzaktan da olsa Neptün de eşlik edecek. Kendimizi daha iyi hissedeceğimiz, 2 Mart’ta yaşadığımız konuları artık istediğimiz gibi geride bırakabileceğimiz şanslı enerjiler altında olacağız. Bu Yeniay’ın başrol oyuncuları Balık ve Başaklar olacak. Yardımcı başrolde ise Aslan ve Kovalar olacak çünkü Yeniay’ın yükseleni Aslan Burcu olacak… Yükselen Burcunuza göre detaylı etkilerine ilgili alanlarda değineceğim. Hayalinizdeki gelişmelerin yaşandığı, sağlıklı, huzurlu, mutlu bir hafta olsun…

YÜKSELEN KOÇ

Sevgili Koçlar, güç ve enerji sizinle. Kendinizi çok daha rahat ve hareket dolu hissederek yeni haftaya başladınız. Bu hafta Jüpiter Retro hareketine başlamış olduğundan özellikle maddi konularda ailenizden beklediğiniz desteği tam olarak alamayabilirsiniz fakat yine beklenmedik para mevzuları ile ilgili şanslı bir dönemdesiniz.

İş hayatınız ile ilgili konuları bir türlü yoluna koyamadığınızı düşündüğünüz için kendinizi baskı altında hissetmeye devam ediyor olabilirsiniz. Önümüzdeki haftalarda eski tanıdıklarınızla ilişkilerinizi de devreye sokarak iş hayatınız ile ilgili açılımlar yapabilirsiniz.

Hafta başında duygularınızı daha zor ifade ederken, hafta sonunda daha net ve açıkça ifade eder hale gelirsiniz. Özellikle hafta sonu ani sinirlenmeler ve duygusal patlamalara dikkat etmenizi tavsiye ederim.

YÜKSELEN BOĞA

Sevgili Boğalar, bu hafta özellikle arkadaşlarınız ile ilgili gelişmeler ön planda. Sizi üzen, yaralayan arkadaşlarınız ile ilgili kendinizi daha iyi hissedeceğiniz bir haftadasınız. Olayları akışına bırakarak çözmeyi seçmek en doğrusu gibi duruyor. Hafta başında şans yanınızda olacak.

Bilinçaltınızdaki korkularınız ve kaygılarınız ile ilgili düşünmek ve strateji geliştirmekten yorulmuş olarak, aklınıza geldiği gibi davranmaya başlayabilirsiniz. Bu noktada özellikle fevri tepkiler vermekten kaçınmanızı tavsiye ederiz.

Yurtdışına gitmek veya istediğiniz bir eğitimi almak ile ilgili konular sizi düşüncelere salıyor, burada bir takım zorluklar yaşayabilirsiniz. İstekleriniz için adım atmak ve hazırlık yapmak için çok doğru bir zamandasınız aslında. Kaygıları bırakıp, harekete geçmenizde fayda var. Haftanın son gününde Mars’ın Oğlak Burcu’na geçişi ile bu konudaki enerjiyi kendinizde bulabilirsiniz.

YÜKSELEN İKİZLER

Sevgili İkizler, bu hafta sizin için temel konu arkadaşlık ilişkileriniz olacak. Sizi üzen, yaralayan arkadaşlarınızla yüzleşmek ihtiyacı içerisinde olabilirsiniz. Bu noktada özellikle fevri tepkiler vermeye çok açık olacağınızdan, sakin kalabileceğiniz zamanlarda yüzleşmenizi tavsiye ederim.

Miras konuları, vergi ödemeleri veya davalık olduğunuz maddi konular ile ilgili sıkıntılı bir dönemden geçiyorsunuz, sonuçlanana kadar da rahat edemeyecek gibisiniz. Bu hafta sonunda Mars’ın da Oğlak Burcu’na geçişi ile bu konuda harekete geçme isteği ile dolabilirsiniz.

Sağlığınıza dikkat ediniz lütfenJ Bu yıl bu konuda Jüpiter sizi koruyup, kollayacak fakat geçen hafta başlayan Jüpiter Retro hareketi ile o kadar da şansınız olmayabilir. İyi Haftalar…

YÜKSELEN YENGEÇ

Sevgili Yengeçler, bu hafta önemli konulardan biri evliliğiniz veya eğer varsa iş ortağınız diyebiliriz. Bu konular önümüzdeki 2 yıl boyunca Satürn etkisi altında olacağından, yeniden şekilleneceğini söyleyebiliriz. Hafta başına duygularınız bu konuların üzerinde yoğunlaşmış olarak başlıyorsunuz.

Bu hafta yaşanacak Yeni Ay ile özellikle yurtdışı konularında veya öğrenmek istediğiniz bir konuda olumlu gelişmeler yaşanabilir. Eğer uzun zamandır yurtdışına gitmeyi veya bir konuda eğitim almayı planlıyorsanız, bu hafta karar verip, gerekli işlemlere başlayabilirsiniz.

İş hayatınızda hızlı ve fevri kararlar alabileceğiniz bir haftaya başlıyorsunuz, sakin kalabilmeyi deneyin.

YÜKSELEN ASLAN

Sevgili Aslanlar, 2018’de neredeyse bir çok gökyüzü olayında başrolde siz varsınız. Hep yazıyorum, 2018 hayatınızın kritik yıllarından biri olacak, çok önemli kırılmalar ve kararları bu yıl alacaksınız. 17 Mart 2018 yılında Balık Burcunda yaşanacak Yeni Ay’ın da yükseleni Aslan Burcu. Olumlu gelişmeler sizi bekliyorJ Para konularında olumlu gelişmeler olabilir, kendinizi çok şanslı hissedeceğiniz bir gelişme veya farkındalık yaşayabilirsiniz. İlk başlarda yaşadığınız gelişmeleri Neptün etkisi ile sis perdesi altında hissederken, zaman içerisinde netlik kazanmaya başlarsınız.

Bu hafta aşk hayatınızdaki gelişmeleri mantık süzgecinden daha fazla geçirmeye başlayabilirsiniz. Satürn aşk hayatınızı yapılandırmaya devam edecek, bu konudaki derslerinizi görmeniz önemli.

Sağlığınız ile daha olumlu gelişmeler yaşayacağınız bir haftadasınız fakat bu yıl sağlığınıza her zamankinden daha çok dikkat etmeniz gerekecek. İyi Haftalar…

YÜKSELEN BAŞAK

Sevgili Başaklar, önümüzdeki 2 yıl boyunca Satürn aşk hayatınız ve çocuklarınız(varsa) ile ilgili konularda size dersler vermek için kolları sıvamış durumda. Satürn’den kaçış yok, fakat endişeye kapılmaya da gerek yok çünkü ders Satürn’ün arkası ödüldürJ Biraz sabırlı olmanız gereken ve yaptığınız hataları tekrar tekrar yapmamanız gereken bir dönem. İyi haber şu ki, bu hafta karşıt burcunuz yani evlilik ve ortaklık evinizi yöneten Balık Burcunda bir Yeni Ay yaşanacak. Yeni bir ilişkinin veya ortaklığın müjdecisi olabilirJ Var olan ilişkiniz veya ortaklığınız yeni bir boyut kazanabilir. Geçtiğimiz haftalarda yaşanan Dolunay ile ortaya çıkan tüm detaylar ve kararlar bu Yeni Ay ile birlikte yeni kararlara bağlanır.

Sizin düzenli gelirleriniz dışındaki para akışlarında beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Beklemediğiniz bir gelir paylaşımı, vergi ödemesi gibi. Bu konularda fevri davranma eğiliminiz olabilir, dikkat.

Arkadaş çevrenizde sizin dışınızda gelişmeler olabilir. İletişim konularındaki yoğunluğunuz biraz olsun nefes aldıracaktır.

YÜKSELEN TERAZİ

Sevgili Teraziler, bu hafta Balık Burcunda bir Yeni Ay meydana gelecek. Bu Yeni Ay ile sizin bir dönemdir bilinçaltınızda sakladığınız korku ve endişeleriniz ile ilgili olumlu gelişmeler olacak gibi duruyor. Kaygılarınızdan kurtulmaya başlayabilir, hayata başka bir açıdan bakmaya başlayabilirsiniz. Bir dönemdir sizi uğraştıran sağlık konuları varsa, yeni ve olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Evliyseniz bu hafta çok etraflıca düşünmeden hızlı kararlar ile ilerlemek isteyebilirsiniz. Yuvanız ile ilgili yapılandırmalar devam ediyor, farklı bir döneme başlayabilmek için burada yaptığınız yanlışları yapmamanız önemli.

Harcamalarınıza dikkat edin lütfen, evet bu yıl paranız bereketli fakat Jüpiter Retro hareketine başladı, normalden fazla harcama yapabilirsiniz veya paranızın bereketini hissedemeyebilirsiniz. İyi Haftalar…

YÜKSELEN AKREP

Sevgili Akrepler, bu hafta 17 Mart’ta Balık Burcunda yaşanacak Yeni Ay ile sizin aşk eviniz hareketleniyor. Yeni başlangıçlar veya ilişkinizde yeni dönem başlayacak gibi duruyor. Yaralarınız iyileşecek ve kendinizi iyi hissedeceksiniz. Duygularınızın akışına kapılıp hızlı kararlar alabileceğiniz bir haftadasınız.

Para konuların ile ilgili zorlu bir hafta olabilir. Fakat iyi haber şu ki, gelirlerinizi arttırmak veya düzene sokmak için harekete geçme gücünüz yerinde olacak. Bazen bu konuda karamsarlığa düşseniz de çözümlerin sizde olduğunu yakında anlayacaksınız.

Ekim 2017’den beri Jüpiter sizinle, yani gökyüzünün koruması altındaydınız fakat geçen hafta Jüpiter Retro hareketine başladı. Koruma kalkanınızın enerjisi değişti, daha az veya daha fazla ama bir önceki haftaya göre farklı. Ya dönemine kadar da böyle. Her durumda yanınızda ve Ekim 2018’e kadar da sizinle olacak, şanslı bir yıl. İyi Haftalar…

YÜKSELEN YAY

Sevgili Yaylar, bu hafta 17 Mart’ta Balık Burcunda yaşanacak Yeni Ay ile iletişim konusunda gelişmeler olabilir. Etrafınızdakiler ile daha çok iletişimde kalmanız gereken durumlar oluşabilir veya yeni iletişim kaynakları keşfedebilirsiniz. Hayatın senaryoları her zaman bizim hayal edebileceğimizden daha çok ve farklı… Kardeşleriniz varsa, bu hafta onlar ile ilgili de yeni haberler alabilirsiniz.

Bir süredir kendiniz ve maddi konularınız ile ilgili düşünceler içerisindesiniz. Bir süre daha bu konulardaki kaygı ve zorluklarınız devam edecek olsa da bu hafta Mars’ın burç değiştirmesi ile çözümler konusunda harekete geçebileceksiniz.

YÜKSELEN OĞLAK

Sevgili Oğlaklar, bu hafta 17 Mart’ta Balık Burcunda Yeni Ay yaşanacak. Maddi kaynaklarınız ile ilgili yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Olumlu gelişmeler olacağını düşünmekteyim. Yaralarınıza ilaç gibi gelecek gelişmeler, fakat hızlı karar vermeden, olayları etraflıca değerlendirmenizi tavsiye ederim çünkü Neptün gerçekleri sisler arkasına saklayabilir.

Kedinizle ve hayatınızla uğraştığınız bir süreçtesiniz, bir süre daha da devam edecek bu durum. İyi haber şu ki, Mars’ın sizin burcunuza geçmesi ile hedefleriniz konusunda harekete geçebilme gücünü kendinizde eskiye nazaran daha çok bulacaksanız. İş hayatınızda sizi mutlu edecek gelişmeler yaşayabilirsiniz.

YÜKSELEN KOVA

Sevgili Kovalar, 2018 Başrolünü sizin de kimselere kaptırmaya niyetiniz yokJ Bu hafta 17 Mart’ta Balık Burcunda yaşanacak Yeni Ay’da da en çok etkilenenlerden biri sizsiniz. Özellikle kendiniz ve maddi konularınız ile ilgili yeni kararlar ve farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Hayata bakış açınız, ilişkilerinizi yaşayış tarzınız ve para kazanma yöntemleriniz ile ilgili yeni gelişmeler olabilir.

Arkadaş çevrenizde sizi üzecek gelişmeler olabilir. Mars’ın Oğlak Burcuna geçişi ile bu gelişmeleri çözüme kavuşturacak hamleler yapabilirsiniz. Fark etmediğiniz duygularınızı fark etme ve yüzleşme zamanı.

YÜKSELEN BALIK

Sevgili Balıklar, Güneş sizin döneminizde devam ederken, bu hafta 17 Mart’ta yine sizin burcunuzda bir Yeni Ay meydana gelecek. Bu Yeni Ay ile birlikte hayatınıza yenilik enerjisi hakim olacak. Kendinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz, iş hayatınızın yönünü değiştirmeye karar verebilirsiniz.

İş hayatınız ile ilgili sizi rahatsız edebilecek gelişmeler olabilir. Tüm bu gelişmeleri çözmek için enerjiniz yerinde olacak.

Beklenmedik maddi gelirler veya harcamalar ile ilgili şans yanınızda.

12 Mar 2018 - 08:44 - Magazin

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.