Bizim İbo'ya 38 Yıl Sonra Gelen İtiraf

Şanlıurfalı türkücü İbrahim Tatlıses ile 6 yıl süren fırtınalı bir birliktelik yaşayan Perihan Savaş 'Benim için artık hiçbir şey ifade

Ali
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfalı türkücü İbrahimTatlıses ile 6 yıl süren fırtınalı bir birliktelik yaşayan Perihan Savaş, "Benim için artık hiçbir şey ifade etmiyor. Ben kimsenin paçasına tutunup eteğine tutunup bir yere gelmedim, ben Perihan Savaş’tım” dedi.

"İHANETİ ÖĞRENDİĞİMDE ÜZÜNTÜDEN KIZIMI DÜŞÜRÜYORDUM"

Tatlıses’in, kızı Melek Zübeyde’ye hamileyken kendisini aldattığını belirten ünlü oyuncu, "İhaneti öğrendiğimde çocuğumu düşürüyordum. Üzüntüden 15 gün hastanede yattım. 4 aylıktı kızım, kaybediyordum kızımı" ifadelerini kullandı.

"ONU ALLAH AFFETSİN"

İbrahim Tatlıses’i gördüğü şiddet nedeniyle affetmediğini vurgulayan Şavaş, "Vururdu, hep vururdu. Sadece bana değil, herkese vururdu. Onu Allah affetsin. Artık benim için herhangi birisinden farkı yok" şeklinde konuştu.

YILMAZ ZAFER OLMADAN GEÇEN 22 YIL

Gördüğü şiddet ve aldatıldığı için İbrahim Tatlıses’ten ayrıldığını dile getiren Perihan Savaş, "Hayatıma giren adam gibi adam yalnızca Yılmaz Zafer’di. Ben ondan kocalığı, ağabeyliği, babalığı her şeyi gördüm. Ona bakabilmek için 4 işte birden çalıştım. Keşke daha fazla yaşasaydı başımın üstünde yeri vardı, başımın tacıydı. Ne yapar ne eder yine bakardım ona" sözleriyle, 22 yıl önce hayatını kaybeden büyük aşkına özlemini dile getirdi.

27 Haz 2017 - 01:35 - Magazin

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.