Beren Saat'in çok konuşulan elbisesi çakma çıktı

Güzel oyuncu Beren Saat geçen akşam katıldığı ödül törenine tasarımcı arkadaşı Özgür Masur'un özel olarak tasarladığı elbisesi ile katıldı.

Tülden tasarlanan derin göğüs dekolteli yeşil elbisesini siyah file çoraplarıyla kombinleyen giyen Beren Saat'in kıyafetinin benzeri ise yakın zamanda yapılan bir başka ödül töreninde de görülmüştü.

KIYAFETİ, OYUNCU

HAILEE STEINFELD

'İN ELBİSESİYLE BENZER

Beren Saat'in kıyafetinin Hailee Steinfeld'ın Golden Globe Awards ödül töreninde giydiği kıyafetle arasındaki benzerlik "taklit" yorumlarını da beraberinde getirdi.

O DA BENZER ELBİSENİN LAVANTA RENGİNİ TERCİH ETMİŞTİ

Oyuncu Steinfeld 14 Ocak'ta düzenlenen törende lavanta renkli nefis bir elbise seçmişti. Renk ve kesimi çok beğenilen kıyafeti oyuncu da çok şık taşımıştı. İki kıyafetin benzerliği, Beren Saat'in seçimi için özellikle sosyal medyada çok fazla taklit söylentilerine neden oldu.

17 Şub 2017 - 14:35 - Magazin

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.