Azeri Şarkıcı Günel, İbrahim Tatlıses'e Sitem Etti

İbrahim Tatlıses'in meşhur ettiği isimlerden biri olan Azeri şarkıcı Günel 'Kendisinden bir şarkısını istedim vermedi. O yüzden kırgınım'

Önceki gün verdiği davetle güzellik merkezinin açılışını yapan şarkıcı Günel Zeynalova, baba gibi gördüğü İbrahimTatlıses'e kırgın olduğunu söyledi.
"İBRAHİM TATLISES'E KIRGINIM"

Günel Zeynalova ''İbrahim abi benim babam gibidir. Ama kendisine kırgınım. Kendisinden bir şarkısını istedim vermedi. İlk önce 'evet' dedi. Bir süre sonra çalışanı aracılığıyla haber yollayıp şarkısını 'okumamamı' söyledi. Ben de okumadım zaten. Yıldız Tilbe'den şarkı istedim hiçbir para istemeden şarkısını verdi.'' açıklamasını yaptı.
BİRCE AKALAY'A BENZETİLMİŞTİ

Henüz 13 yaşındayken İbrahim Tatlıses tarafından keşfedilen Günel Zeynalova'yı yeni görüntüsü nedeniyle bazı hayranları oyuncu Birce Akalay'a benzetmişti.

Şarkıcı, ''Sadece burun estetiği yaptırdım. Birce Akalay'a benzemek için çaba göstermedim. Ayrıca Birce Akalay'a benzemek güzel. Sonuçta güzel bir kadın'' demişti.

HABERLERCOM

16 Eki 2017 - 20:15 - Magazin

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.