Angelina Jolie ve Ronaldo Gaziantep'de Dizi Çekecek!

Oyuncu Angelina Jolie ile futbolcu Cristiano Ronaldo'nun da rol alacağı Suriyeli bir ailenin dramını konu alan 3 sezonluk Türk dizisinin fragman çekimleri

Anca bakarız
Haber albümü için resme tıklayın

Suriyeli bir ailenin yaşadığı dramı konu alacak 'Hayat Köprüsü' isimli dizide; Cristiano Ronaldo, Angelina Jolie, Nensi Ajram gibi dünyaca ünlü sanatçı ve sporcular rol alacak. Gaziantep'te çekimleri başlayan 3 sezonluk dizi Türkiye'nin yanı sıra Latin Amerika ve Ortadoğu ülkelerinde yayınlanacak.

Ülkesindeki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan Suriyeli bir ailenin dramını konu alan dizi için dünyaca ünlü pek çok oyuncuyla görüşüldü. Sosyal sorumluluk gereği dizide dünyaca ünlü sürpriz Hollywood yıldızlarının yanı sıra Yeşilçam'ın emektar oyuncularının da rol alması bekleniyor.

Yönetmen Eyüp Dirlik, “Şu anda fragman çekimleri için buradayız. Nisan ayının ilk haftası çekimlerine başlayacağız. Dizimizin konusu Suriye’den Türkiye’ye yani Gaziantep'e göç etmiş bir ailenin gerçek yaşam hikayesidir. Ailenin burada yaşadıkları, aşkı, işi, mesleği gibi konuları işleyeceğiz. Dizinin ismi olan Hayat Köprüsü’nden yola çıkacak olursak, ya orada kalıp öleceksiniz ya da bu tarafa gelip yaşayacaksınız" dedi.

Çok geniş bir oyuncu kadrosu ile çalışacaklarını kaydeden yönetmen Dirlik, "Yerli ve yabancı birçok ünlü oyuncu ile çalışacağız. Cristiano Ronaldo, Angelina Jolie, Nensi Ajram’ın yanı sıra Perihan Savaş, Hülya Koçyiğit ve birçok sürpriz isim dizide yer alacak. Bu bir sosyal sorumluluk projesi olduğu için bu oyuncular, konuk oyuncu olarak dizide yer alacak" şeklinde konuştu.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in 'Şimdi Gaziantep'e Gelme Zamanı’ çağrısıyla çekim yeri olarak Gaziantep'i seçtiklerini vurgulayan Dirlik, "Bizi davet etti, biz de geldik. Gaziantep savaş sonrası Suriye’den en fazla göçü alan şehir. Gaziantep Halep demek aslında, çok yakın çünkü. Gaziantep’in Suriyelileri sahiplenmesi, aş vermesi, iş vermesi çok önemli" ifadelerini kullandı.

16 Şub 2017 - 00:34 - Magazin

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.