Ali Kara Genç Yetenekleriyle Magazin Gündemine Oturdu

Yıllardır bir çok başarıya imza atan Ali Kara  Magazinin gündemine oturdu.Hayallerinin peşinden koşan genç yetenekli Kara Birçok yeniliğe imza atan

Genç yetenek ve Üniversite öğrencilerinden Ali Kara Oyuculuk ve modellik üzerine yaptığı çalışmalarda büyük beğeni topladı.

Birçok oyunculuk sektöründe yapım aşamasında vatandaşlardan alınan ücretler için yaptığı açıklamada şunları dile getirdi.

Fotomodel, Sunucu Hostes olmak için ne tür özelliklere sahip olmak gerekir ?

Fotomodellik için yüz güzelliği çok önemlidir çünkü kataloglarda çıkacağı için özellikle yakın kadrajlarda boy çok önemsenmez bu yüzden en önemli şekilde yüz ön planda tutulur.

Oyuncu olmak için ne tür özelliklere sahip olmak gerekir ?

Oyuncu olmak için iyi bir eğitim ve yeteneğinizde olması gerekir çünkü bu işin içerisine girince o hayatın bir parçası oluyorsunuz bu yüzden en büyük etkisi de tutum, istikrar, saygı, diksiyon , ezber bu özellikler size daha çok yardımcı olacaktır tabi sizin her karaktere girebilmenizde çok önemlidir o rolü benimsemek.

Manken olmak için kadınlarda 1.70 boy üstü omuz genişliği bel inceliği kilo,vucut oranları çok önemlidir erkeklerde ise 1.80 boy üstü omuz genişliği dikkat edilir.Fiziki açıdan ideal ölçülere sahip olmak,Mankenlik eğitimi almak,Aksesuarları ve kıyafetleri ideal şekilde taşımak,Güler yüzlü ve pozitif olmak,Disiplinli ve çalışkan olmak,Koreografilere uyum sağlamak,Her konuda yetenekli olmak,Yarışmalara ve ajanslara katılmak gereklidir.

Reklam oyuncusu olmak için ne tür özelliklere sahip olmak gerekir ?

Castlar cast ajanslarını iyi bir şekilde araştırmalıdır para isteyen cast ajanslarından kaçınması gerekir çünkü bazıları dolandırıcıda çıkabiliyor cast ajanslarında yapılacak olan sözleşmeyi iyi bir şekilde okuyup kafasına yatkın olup olmadığını araştırmalar sonucu ile oluşa bilir sakin ve emin adımlarla ilerlemek önemlidir bu durumda.

CAST AJANSI İLE FİGÜRASYON AJANSI ARASINDAKİ FARK NEDİR?

Freelance model yani serbest modellikte var castların kendileri tarafından mağazalarla anlaşma yaparak çeşitli bilindik markalarla çalışacakta isim duyura bilir

Sizce Zarafet kurslarının faydaları var mıdır?

Zarafet kurslarının tabi ki faydası var saygın bir kişilik kazanıyorsunuz davranışlarınız hareketleriniz konuşma tarzınız kendinize has bir duruşunuz insanlara tarafındandı kendi tarafınızdan da olumlu neticeler sonuçlandırıyor

SABAH

01 Mar 2018 - 20:59 - Magazin

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.