Aleyna Tilki,Rezil Oldu

Genç şarkıcı Aleyna Tilki paylaştığı fotoğrafla rezil oldu. Tilki fotoğrafında photshop ile boyunu uzatıp kendisini zayıflattı.

Yabancı dilini geliştirmek için Amerika'ya giden Aleyna Tilki adından söz ettirmeye devam ediyor. Tilki bu sefer de yaptığı photshop ile gündemde.

HEM UZAMIŞ HEM DE ZAYIFLAMIŞ

Genç yaşına rağmen büyük başarı elde eden Aleyna Tilki'nin paylaşımları olay oldu. Tilki'nin son fotoğraflarına sosyal medya kullanıcıları "Photoshop'u abartmış, 2 ayda hem uzamış hem de zayıflamış" yorumunda bulundu.

ALEYNA: PHOTOSHOP YOK ÇATLAYIN

Photoshop iddialarına Tilki şu yanıtı verdi: "Fotoğraflarımda da o kadar güzelim ki demek ki gerçek olduğuna inanamıyorlar. Bir tane filtre yok fotoğrafımda çatlayın."

HABERLERCOM

23 Şub 2018 - 09:58 - Magazin

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.