Adnan Oktar'ın Dansı Sıra Gecesine Damga Vurdu

Adnan Oktar tarafından geleneksel olarak düzenlenen sıra gecesine yaptığı dans damga vurdu.Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı sıra gecesinde doktorlar

HEM DANS ETTİ HEM ŞARKI SÖYLEDİ

Sıra gecesinin önemli anlarından bir tanesi de ünlü sanatçı Latif Doğan'ın sahnede 'Yalan dünya' şarkısını söylerken Adnan Oktar'a mikrofon uzatması ve Adnan Oktar'ın bu şarkıya eşlik etmesi oldu. Geceye damgasını vuran bir diğer olay ise, Fendiye isimli şarkıyı söylemeden önce sanatçı Ersoy Savaş'ın Adnan Oktar'ı sahneye davet etmesi oldu. Oktar, sahneye çıkıp birbirinden ilginç figürlerle dans etti. Oktar'ın dansı yoğun tezahüratla karşılandı.

28 May 2018 - 00:04 - Magazin

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.