5-11 Şubat Haftalık Burç Yorumları

Tutulma dönemindeyiz… 31 Ocak Çarşamba günü yaşadığımız Aslan burcundaki Dolunay ve Kanlı Mavi Ay Tutulması'ndan sonra 15 Şubat'ta Yeni

YÜKSELEN KOÇ


Sevgili Koç'lar, geçtiğimiz hafta yaşanan Tam Ay Tutulması ve Dolunay için de yorum yazarken, aşk hayatınızda oluşabilecek olumlu gelişmelerden bahsetmiştik. Bu hafta başında da bu gelişmeyi destekleyecek enerjiler altındasınız. Bekarsanız bu hafta gönlünüzü kaptırabilirsiniz. Evliyseniz veya ciddi bir ilişki içerisindeyseniz ilişkinizde yeni bir aşamaya geçebilir, bağları kuvvetlendirebilirsiniz.

İş hayatınız ile ilgili sizi zorlayabilecek konular bu hafta da devam edecek gibi duruyor, aslına bakarsanız bir süre daha bu konular sizi zorlayabilir. Aslında Satürn sizi bu konuda zorlarken sadece sizi daha mutlu olacağınız bir hayata yönlendirebilmek için bu zorlukları hayatınıza katıyor. Tırtıl da Kelebek olmadan önce biraz zorluk yaşıyor sonuçta...

Arkadaş çevremiz ile ilgili olumlu bir haftadasınız. Geçmişteki arkadaşlarınız ile yolunuz tekrar kesişebilir, hoş sohbetlere dalabilirsiniz. Düşüncelerinizde bencillik olmadan etrafınızdakileri de düşünüp daha yaratıcı çözümler ürettiğiniz bir haftadasınız.

Enerjinizi, bu hafta olumlu gelişmeler elde edeceğiniz, geçmişten gelen miras, vergi gibi para konularına harcayabilirsiniz. Şans sizinle olsun.

YÜKSELEN BOĞA


Sevgili Boğa'lar, ikili ilişkilerde şansınızın ve keyfinizin yine bol olduğu bir haftadasınız. İkili ilişki derken, hem eşinizi ya da nişanlınızı ya da uzun zamandır bir ilişki yaşadığınız kişiyi, hem de eğer varsa ortaklarınızı kast ediyoruz.

Bu hafta iş hayatınızda geçmişten gelen güçlü yanlarınızı ön plana çıkartabileceğiniz, yaratıcılığınız ile birlikte ışığınızın parlayacağız bir hafta yaşayacaksınız.

Hafta başında daha fazla kişi ile sosyalleşme isteği duyabilirsiniz. Özellikle dargınları barıştırmak ve kişiler arası dengeyi bulmak gibi bir görev yüklenebilirsiniz. Hafta sonuna doğru duygularınızı ifade etmekte daha çekimser davranıp daha derinlere saklayabilirsiniz.

YÜKSELEN İKİZLER


Sevgili İkiz'ler, bu hafta dersleriniz aslında tam da sizi derinden yaralayabilecek konularda, insan ilişkilerinde… Özellikle ikili ilişkilerde ve ortaklıklarda bu haftada sınavlarınız devam edecek.

Kalbinizde aşk, aklınızda çekip gitmek var. Eğer yurtdışı ile ilgili hayalleriniz ve planlarınız varsa bu hafta olumlu adımlar atabilirsiniz. Kendinizi geliştirebilecek yeni hobiler edinmek, istediğiniz bir konuda eğitim almak için de harekete geçebilirsiniz.

Sağlığınız ile ilgili şanslı bir dönemdesiniz. Kendinizi sağlıklı ve aktif hissediyor olabilirsiniz.

Bu hafta iş hayatınız ile ilgili gerçek durumları çok da analiz edemeyebilirsiniz. Bu konu ile ilgili akışta kalmak en doğrusu olacaktır.

YÜKSELEN YENGEÇ


Sevgili Yengeç'ler, bu hafta başında tüm duygularınız, aklınız fikriniz yuvanızda, ailenizde. Bu dönemde aileniz ile ilgili kaygılarınız ve duygusal yoğunluğunuz olabilir. Hafta sonuna doğru normalleşecektir.

Bu hafta aşk konularında bir hareketlenme ve şans olabilir. Geçen hafta yaşanan Ay Tutulması ve Dolunay’ın ardından hayata ve aşka bakış açınızda da değişiklikler oluşmuş olabilir ve yeni dönemin şansını da yakalayabilirsiniz.

Miras konuları, vergi, prim gibi para konularında düşünceli olabilirsiniz. Aslında bu konulardaki şansınız devam ediyor. Fakat sürekli hatırlattığımız gibi, gökyüzü iki yönlü çalışır, çok para gelecek derken, harcamalarınız da bir anda artabilir.

YÜKSELEN ASLAN


Sevgili Aslan'lar, her zaman söylediğimiz gibi 2018 yılı sizin için değişim, dönüşüm yılı olacak. Bu yıl attığınız adımlar, verdiğiniz kararlar, ulaştığınız farkındalıklar, hayatınızın bundan sonraki dönemi için baz teşkil ediyor. Sevgili Aslan'lar, geçen hafta burcunuzda yaşanan Tam Ay tutulması ve Dolunay’ın etkilerini tam olarak idrak etmeye başladığınızda 15 Şubatta karşıt burcunuzda bir Parçalı Güneş Tutulması yaşanacak. Bu ikinci tutulma da sizin için özellikle ilişki ve ortaklıklar ile ilgili yeni düzenlere işaret ediyor. İlerleyen haftalarda daha geniş olarak yer vereceğiz fakat şimdiden uyaralım dedik, tutulma mevsiminin başrol kahramanı olarak, her şeyin gönlünüzce olmasını diliyoruz.

Bu hafta başında aşk ile ilgili konular sizi biraz zorlayabilir fakat bu hafta enerjinizi tam olarak da bu konudan alıyorsunuz. Hafta sonuna doğru duygularınız burada yoğunlaşır.

Aileniz ve yaşadığınız yer ile ilgili sizi mutlu eden olumlu gelişmeler ve şans bu hafta da yanınızda.

YÜKSELEN BAŞAK


Sevgili Başak'lar, tutulma mevsiminde bilinçaltınızdaki korkularınız ve endişeleriniz iyice kendini göstermeye başlamış olabilir. Bu dönemde hayatı biraz sisli, buğulu ve kontrolünüzün dışında yaşıyor olabilirsiniz. Bu size ağırlık veriyor olabilir. Uyku düzeniniz bile bozulmuş olabilir. İyi haber şu ki hepsi tutulma döneminden yani 15 şubattan sonra azalarak yoluna girecektir.

Bu hafta da aileniz, yuvanız, çocuklarınız veya aşk sizi yoran konular içerisinde olabilir. Akışta kalmak ve yaptığınız yanlışları görmek adına iyi bir zaman. Sevgili Başak'lar en sevdiğiniz şey, her şeyi kontrol altına almak biliyoruz, hayatın akışını da kontrol etmeye çalıştığınız fakat başaramadığınız bu dönemde gerilmek yerine, akışına bırakmanızı tavsiye ederiz.

İkili İlişkileriniz, evliliğiniz veya ortaklıklarınız ile ilgili beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Bu hafta da yakın çevrenizdekilerle yoğun bir iletişimde olacak ve bu durumdan mutlu olacaksınız gibi duruyor.

YÜKSELEN TERAZİ


Sevgili Terazi'ler aklınız fikriniz yuvanızda, ailenizde, yaşadığınız alanda…Hafta başında tüm bu konularda yapmak istedikleriniz ile ilgili şans yanınızda olacak.

Yakın arkadaş çevrenizde ne söyleseniz yanlış anlaşılacak bir haftadasınız. Aman dikkat diyoruz; iletişim kazaları yaşayıp sonra da üzülebileceğiniz bir haftaya başlıyorsunuz.

Hafta sonuna doğru aşk hayatınız ile ilgili çok güzel gelişmeler ve sürprizler yaşayabilirsiniz.

Para konularında şans hala yanınızda, bütçenizin nasıl bu kadar bereketlendiğine şaşırabilirsiniz. Tabii hep söylüyoruz, gökyüzü 180 derece çalışır, bereketlenecek diye beklerken bir anda harcamalarınızda da artış gözlemleyebilirsiniz.

YÜKSELEN AKREP


Sevgili Akrep'ler, her hafta aynı girişi yapıyoruz ama bir yıl boyunca şanslı bir dönemdesiniz. Jüpiter adeta sizi koruyucu bir melek gibi gözetiyor. Yaşadığınız zor dönemlerin bile daha hafif geçmesine destek oluyor diyebiliriz.

Bu hafta özellikle para konularında zorluklar yaşayabilirsiniz. Bir süre de bu konudaki dersleriniz devam edecek gibi duruyor.

Özellikle hafta başında arkadaş sohbetlerine katılıp eğlenmek en önemli gündeminiz olabilir. Eğer kardeşleriniz varsa, bu hafta onlarla dolu geçebilir.

Eviniz ve yuvanız ile ilgili beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz.

YÜKSELEN YAY


Sevgili Yay'lar, kendinizle ilgili konularla mücadele etmeye bu hafta da devam edeceksiniz. Endişe duymak ve kaygılanmak sizin için uygun sıfatlar olmasa da sürekli bilinçaltınızda birileri konuşuyor gibi hissedebilirsiniz. Hafta başında özellikle duygularınız ile ilgili dersler ve yaralanmalar hissedebilirsiniz.

Arkadaşlarınız ve yakın çevrenizle ilgili haberler alabilir, harekete geçmeniz gerektiğini hissedebilirsiniz. Bu hafta özellikle para konularında ciddi bir mesainiz olabilir. Geçmişten gelen tartışmalar, miras, prim gibi konular tekrar gündem olabilir.

Mars bu hafta da sizin burcunuzda ilerleyecek bu da size daha fazla enerji verecektir. Her zamankinden daha fazla bavulunuzu alıp gitmek isteyebileceğiniz bir haftadasınız.

YÜKSELEN OĞLAK


Sevgili Oğlak'lar, Güneş sizin yan komşunuz Kova Burcu üzerinde parlarken size de Satürn eşlik ediyor. Satürn bir süre eşlik etmeye devam edecek, 2 yıl kadar… Satürn bulunduğu yeri aslında düzenler, terbiye eder. Okul müdürü gibidir, zamanı gelince mezun etmek için bazen zorlar bazen gerer ama sonunda mezuniyete hazırlar insanı…Bu hafta bilinçaltınızdaki korkularınız yüzünden bazı zorluklar hissedebilirsiniz. Hafta sonuna doğru duygularınızın da burada yoğunlaşması ile birlikte çözüme daha da yaklaşabilirsiniz.

Tüm derslere rağmen arkadaşlarınızla beraber planlar yapmak ve hoş sohbetlere katılmanız size olumlu enerji verecektir. İş hayatınız ile ilgili şans yanınızda, olumlu gelişmeler olabilir.

YÜKSELEN KOVA


Tutulma döneminin bir diğer başrol oyuncusu sizsiniz Sevgili Kova'lar. Hayatınızdaki değişim, aydınlanma ve farkındalıklar devam ediyor. İş hayatınız ile ilgili çok yoğun ve hareketli bir haftadasınız. Gelişmeler karşısında fevri tepkiler vermemeniz lehinize olacaktır. Arkadaşlarınız ve çevrenizle ilgili gergin durumlar oluşabilir, akışta kalmanızı tavsiye ederiz.

Geçmişten gelen bazı konular gündeminizde bu aralar. Bilinçaltınızdaki endişelerinizin bile bu konulardan kaynaklandığını söyleyebiliriz.

İkili ilişkilerde mutluluğu arayan siz Sevgili Kova'lar bu aralar fazla mı gururunuzla yaklaşıyorsunuz acaba olaylara? Kaderin kurgusu ne olursa olsun, tam da sizden beklendiği gibi daha arkadaşça ve gururu bir kenara bırakarak yaklaşmak sizi mutlu edecektir.

YÜKSELEN BALIK


Sevgili Balık'lar bu tutulma döneminde kararlarınız ve yapmak istediklerinizle ilgili farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Kararlarınızda netlik kazanmak her zamankinden daha zor olabilir. Özellikle iş hayatınız ile ilgili huzursuzluklarınız oluşabilir. Hayata dair endişeleriniz yükselebilir ve artık ne istediğinizden emin olamadığınız bir hafta yaşayabilirsiniz. Son derece yaratıcı çözümler ile tüm konuları ele alarak çözümler üretmeyi deneyebilirsiniz.

Özellikle miras ve aile desteği gibi konularda şanslı olduğunuz bir haftadasınız. 15 Şubat'ta yaşanacak Güneş Tutulması ile birlikte kararlarınız ve sizi kararsız bırakan konularınız netlik kazanmaya başlayacaktır.

06 Şub 2018 - 09:24 - Magazin

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.