18'lik Genç Kız Gibi Görünen Kadın, Görenleri Şok Ediyor

41 yaşındaki Lure Hsu binlerce insanı inanılmaz genç görünümüyle hayrete düşürüyor. Hsu genç görünümünü ise bol bol su ve sebze tüketimine

İlk bakışta onu genç bir öğrenci sanabilirsiniz fakat kendisi 42.yaşını kutlayacak olan bir kadın. Hsu inanılmaz derecede ki genç görünümünden dolayı internetin son gözdelerinden oldu. İç mimar olan Lure'un toplum tarafından keşfi ise küçük kardeşi Sharon Hsu sayesinde oldu. Tayvanlı kadın “Kadınlar her gün ciltlerini nemlendirmeli, çünkü cildiniz bir kere nemlendiği zaman yaşlanma ve kırışıklıkları dert etmenize gerek kalmayacak, ayrıca güneşten de kaçınmalısınız çünkü yandığınız zaman cildiniz kurur, çiller ve küçük küçük kırışıklıklar belirmeye başlar” diye ekledi. Kısa sürede Lure Hsu sosyal medyada ün kazandı, binlerce insan sosyal medya hesaplarını takip etmeye başladı ve kısa sürede Instagram hesabı 230 bin, Facebook hesabı ise 314 bin, Çin'in twitter'ı olarak da bilinen onWeibo'da ki takipçi sayısı ise 340 bine ulaştı.

Bu platformlarda Lure atletik selfielerin yanı sıra aktif spor hayatını da paylaşmaya başladı. Lure'un fotoğrafları bu hafta da Çin ve Tayvan da ki sosyal medya platformlarında sıkça paylaşıldı ve burada kendisine “yaşı olmayan tanrıça” denildi. Tayvan'daki Friday dergisi ile röportajı sırasında güzellik sırlarını açıklayan Lure'un pürüzsüz cildi, atletik vücut yapısı kendine hayran bırakıyor. “Görünümümü bol bol su içmeye ve sebze tüketimine borçluyum, buna ek olarak her gün besin takviyeleri alıyorum, şeker tüketiminden, ağır soslu ve yağlı yiyeceklerden kaçınıyor ve hafif besinlerle beslenmeye çalışıyorum” dedi.

23 Haz 2017 - 10:21 - Magazin

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.