12-18 Şubat Haftalık Burç Yorumları

12-18 Şubat haftanın burç yorumları aşağıda belirtilmiştir.

KOÇ

Sevgili Koçlar 15 Şubat saat 23:52 Kova burcunda oluşacak Kısmi Güneş Tutulması, ailemiz, sosyal yaşantımız ve aşkın önemini vurguluyor. Her ne kadar başımıza buyruk hareket etmek istesek de, bu Tutulmada duygular, hayaller çok fazlasıyla etkili. İlişkilerimizde, proje ve planlarımızda mantığın sesinden ziyade duygularımıza kulak vereceğiz. Ailemizin bize ihtiyacı varsa, sevgilimiz veya çocuğumuzun bizden beklentisi varsa, bunu görmezden gelmeyeceğiz. Bu yüzden hassasız. Bu Tutulma iş hayatındaki sorumlulukları, yapılması gerekenleri ve sizin bunu ciddiye almanızı söylüyor. İster istemez işin içine duygular giriyor. Fedakarlık, empati ve başkalarının hayatımızdaki önemi artıyor. Yaşadığımız toplum ve içinde bulunduğumuz şartlar da hesaba katılınca, bir yanıyla hedefe yönelik şekilde işlerimize bakacağız, diğer taraftan başkalarını memnun etmenin hazzını duyacağız.

18 Şubat saat:07:28-6 Mart saat:10:34 tarihleri arasında Balık burcunda ilerleyecek Merkür, iş hayatı, yakın çevre veya eğitim hayatınızla ilgili konular üzerinde bilinçli olmak, akıllıca düşünmek gerekir. Özellikle ticari konularda ve iş hayatınızı ilgilendiren diğer mevzularda konuştuğunuz kişilere ve söylenenlere gerçekçi bir şekilde bakmalı, incelemelisiniz. Zihniniz hassas düşündüğü için bazı olayların etkisinde kalarak kendinizi suçlayabilirsiniz. Şöyle yapsaydım böyle olmazdı gibi. Unutmayalım ki, insanız. Geçmişi değiştirmek mümkün değildir. Öyle icap etmiştir, biz de o şekilde davranmışızdır. Önemli olan şimdiki durumdur. Bu dönem el becerilerinin özellikle sanatsal konularda etkili olduğunu görmekteyiz. Ancak somut olaylarda gerçekçi düşünmemizde yarar var.

18 Şubat saat:20:18-20 Mart saat:19:15 arasında Balık burcunda ilerleyecek Güneş süresince duygularımızı ılımlı tarzdı ifade ederiz. Mistik çalışmalarda bulunmak, müzik dinlemek, meditasyon, dua ve zikir gibi çeşitli yöntemler rahatlatıcıdır. Sizi rahatsız eden ve kendi başınıza çözüm bulamadığınız durumları güvendiğiniz dostlarınızla paylaşabilirsiniz. Bu dönemde sorunlarla uğraşmak yerine, olanı olduğu haliyle kabullenmek isteriz. Bu bir müddet için belki rahatlatıcıdır. Ancak günün birinde yine kendini hatırlatacaktır. Onun için, kabullenişten ziyade nedenleri bulmak, soruna kalıcı bir çözüm getirir.

BOĞA

Sevgili Boğalar, 15 Şubat saat 23:52 Kova burcunda oluşacak Kısmi Güneş Tutulması, hayatımızla ilgili konularda geleceğimizi sağlam bir temel üzerine oturtma çabamızı, bu yönde yapılacak girişimlerle rahat etme arzumuzu işaret ediyor. Zihnimiz, geleceğe dönük hayallerimiz, vizyon sahibi olmak için verilecek mücadelemiz son derece önemli. Hem çevremizle duygudaşlık yapacağız hem hedefimize odaklanıp başarılı olmaya çalışacağız. Eğitim, iş, çevre ilişkileri bu Tutulmaya damgasını vuruyor. Görünümlerin tümünde ılımlı paylaşımlar, empatik yaklaşımlar, başkalarının duygularını önemse hali var. Sezgilerimiz iş hayatında ve girişimlerimizde bize ışık oluyor. Bir çıkış yolu bulmak adına tecrübelerimizi, yeteneklerimizi ortaya koyacağımız bir Tutulma yaşayacağız. Önemli olan iş hayatı-aile yaşamı arasındaki dengeyi bozmadan ilerisi adına doğru hamlede bulunmaktır. Bu hamleler, insanlarla olan ilişkinize, paylaşımlarımıza, kendinizi ifade etmenize bağlı olarak başarılı şekilde gerçekleştirilir.

18 Şubat saat:07:28-6 Mart saat:10:34 tarihleri arasında Balık burcunda seyrini sürdürecek Merkür, hedeflerinizi gerçekleştirme anlamında fazla iyi niyetli düşünmeye, durumları net bir şekilde görememe, dostunuzu, düşmanınızı ayırt edememe gibi durumlara yol açabilir. Yardımlaşma hissiniz bir hayli yüksektir. Ancak bunun ayarını bilemediğiniz zaman kendinizden çok başkalarının işine yararız. Aklınızla, mantığınızla durumunuzu gözden geçirmeyi unutmayınız. Duyguların sizi yanıltmasına, tanımadığınız kişilerin sizin iyi niyetinizi kullanmasına izin vermeyiniz. Belli bir mesafe koyarak karşınızdaki kişiyi test ediniz. Mesleği sanat ve mistik çalışmalar, yardımlaşmayla alakalı olan kişiler bu süreçte değerli çalışmalarda bulunabilirler. Aşk hayatınız ve parasal konular üzerinde düşünmemiz yerinde olacaktır.

18 Şubat saat:20:18-20 Mart saat:19:15 arasında Balık burcunda seyrini sürdürecek Güneş, duygularımız, hayallerimiz, duyarlılığımız ön plandadır. Sanatsal konulardan, mistik faaliyetlere kadar geniş bir alanda soyut çalışmalara yönelebiliriz. Balık burcu geçişleri iki yönlüdür. Bazıları kendinden ödün verir, sınırlarını çizemediği için başkalarının kurbanı olur ve en ufak bir zorlukla karşılaştığında kadere küser. Kimileri becerilerini, yeteneklerini hayal gücüyle birleştirerek yazıya, söze döker, bir ürüne dönüştürür. Boğalar, maddi ve manevi değerlerinin gayet bilincindedir. Bu dönemi olumlu yönde değerlendirmeyi bilirler.

İKİZLER

Sevgili İkizler, 15 Şubat saat 23:52 Kova burcunda oluşacak Kısmi Güneş Tutulması, maddi konular başta olmak üzere çevrenizle alakalı her meselede yeni yollar, yeni çözümler arayışımızı işaret ediyor. Hassasız bu Tutulmada ve bir o kadar destek bekliyoruz. Tek başına işin içinden çıkamadığımız meselelere farklı bir açıdan bakmamızı sağlayacak insanlara ihtiyacımız var. İnanç bu Tutulmada etkili. Kendimize ve hayata negatif açıdan bakmak, bardağın boş tarafını görmek vakti değil. Bilakis zihnimizi toparlayıp, vizyon sahibi kişiler gibi çözümcül düşünmek zorundayız. Gökyüzü bu Tutulmada sorumluluk almanın, disiplinli çalışmanın, hiçbir şeyi şansa bırakmamamın önemini vurguluyor. Başkalarının ne dediği, hakkımızda ne düşündüğüyle vakit kaybetmek yerine, yetenek ve tecrübelerimizi ifade edeceğimiz alanlara yönelmek gerekiyor. İlişkilerimize de bu açıdan bakmalıyız. Belki biraz zorlanacaksınız ancak bu Tutulmada asıl potansiyel gücünüzü fark edeceksiniz. Bir girişimde bulunabilirsiniz. Karşınıza hangi yol ve teklif çıkarsa lütfen kazanç-kayıp yönünde analiz ediniz. Uygunmuş gibi dursa da, sonrasında problem yaratır mı diye bakınız. Özellikle kredi, borçlanma, hukuksal konularda çok daha dikkatli olunuz.

18 Şubat saat:07:28-6 Mart saat:10:34 tarihleri arasında, Balık burcunda ilerleyecek Merkür, aile hayatınız başta olmak üzere özellikle mesleki konularda karar vermeden önce mutlaka iyi düşününüz. Zihin kolayca dağılabilir. İşlerinizi yaparken dikkatli olmayı ihmal etmeyiniz. Sanatla alakalı bir mesleğiniz varsa, bu dönemde yaratıcı çalışmalarda bulunabilirsiniz. Bu süreçte önemli olan, işimize gücümüze önem vermek, sorumluluklarımızın farkında olmaktır. Ne, fazla verici davranıp kendimize haksızlık edelim ne de kaderimize küsüp geriye çekilelim.

18 Şubat saat:20:18-20 Mart saat:19:15 arasında Balık burcunda ilerleyecek Güneş süresince, iş hayatında zorluklar, engellerle baş edebilmek için disiplinli çalışmamızda yarar var. Balık burcu geçişlerinde genel olarak belli bir dağınıklık, hayale kapılma, bazen aşırı derecede fedakarlıkta bulunma, kendimizi kurban durumuna düşürme gibi haller oluşabilir. Ne istediğimizi bilmiyorsak, hedefimiz belli değilse kolayca yoldan çıkabiliriz. Bazen fazla etki altında kalabiliriz. Kimi zaman da, verdiğimiz sözleri tutamayabiliriz. Biz aklı başında olmak durumundayız. Güneş-Balık burcu geçişlerinde izlenimde bulunmak, piyasanın durumu gözlemlemek, işlerimizi ona göre ayarlamakta yarar var. Becerilerimizi, yeteneklerimizi hafife almamak lazım. Duygularımızın ayarını iyi yapmak gerekiyor.

YENGEÇ

Sevgili Yengeçler, 15 Şubat saat 23:52 Kova burcunda oluşacak Kısmi Güneş Tutulması eş veya ortakla ilgili parasal konuları gündemimize taşıyor. Doğal olarak bize de maddi açıdan fayda sağlayabilecek bir durum bu. Bekar Yengeçler için hali vakti yerinde biriyle tanışırlar. Evli Yengeçler eşlerinin parasından yararlanırlar. Miras, hukuksal bir alacak, bölüşülecek bir mal-mülkle ilgili konularda gelişmeler yaşanır. Tanıştığınız biri, size finansal anlamda destek sunabilir. Ailenizin geleceğiyle alakalı bir dava sonuçlanabilir. Bir ev yatırımı yapılabilir. Bir kredi çekilebilir. Bütün bu gelişmeler hem başkalarını anlamamızda onların da bizi fark etmelerinde, empati yapmalarında etkilidir. Bu Tutulma size oldukça romantik bir ilişkiyi müjdeliyor. Sorunları olan çiftlerin birbirlerine karşı anlayışlı, sevgi dolu yaklaşımda bulunmalarında güç veriyor. Sorumluluklar ortaklaşa bölüşülerek yükler azabilir. Burada önemli olan birbirimizi dinlemek, yardımcı olmak için daha fazla bir arada olmaya çalışmaktır. Kaldı ki bu Tutulma, bu yöndeki gelişmelerin işaretçisidir.

18 Şubat saat:07:28-6 Mart saat:10:34 tarihleri arasında Balık burcunda seyrini sürdürecek Merkür, doğru olan bilginin önemsenmesi gereken zaman dilimidir. Aklınızı karıştıran durumlarda, mutlaka durup etraflıca düşününüz, araştırınız, analiz ediniz. Empati gücümüz yükselecektir. Kendimizi bir başkasının yerine koyarak düşünürsünüz. Bu uzlaşmazlıkların önüne geçer. Bu süreçte, bir olay olmadan çok önce hissetmeye başlarsınız. Sanatsal alanda çalışanların ilham gücü yükselir. Mistik konulara merak duyabilirsiniz. Duygularınızı yazıya dökebilir, güzel sözlerle ifade edebilirsiniz. Farklı görüşte olan insanları anlayışla karşılayabilirsiniz. Ancak ben, özellikle yeni tanıştığınız insanları çok iyi gözlemlemenizden yanayım. Bazen görünenler yanıltıcı olabilir.

18 Şubat saat:20:18-20 Mart saat:19:15 arasında Balık burcunda seyrini sürdürecek Güneş dönemi hayatın zorluklarına karşılık ruhsal dayanıklılık sağlar. Bu süreçte şartlarınızı şöyle bir gözden geçirin. Karamsar, çelişkili, alıngan olmayın. Güneş Balık burcu geçişlerinde şiir, resim, müzik, edebiyat gibi çalışmalara ağırlık verebilirsiniz. Hayatın anlamını derinlikli olarak gözden geçirebilir, izlenimlerde bulunabilirsiniz. Eğitim hayatında olanlar ödevlerinizi ihmal etmeyiniz. İş sahipleri ticari konularda hesabınızı iyi biliniz. Öyle herkese güvenip yola çıkmayınız. Sırlarınızı vermeyiniz.

ASLAN

Sevgili Aslanlar, 15 Şubat saat 23:52 Kova burcunda oluşacak Kısmi Güneş Tutulması, ilişkinizle ilgili konularda geleceğinizi düşünmeye sizi çağırır. Bu beraberlikten memnunsanız yola devam edersiniz. Eğer sorunlar varsa, oturup nedenleri üzerinde düşünürsünüz. Eğer bekarsanız, ilişki tercihlerinizi gerçekçi bir şekilde ele almalısınız. Gökyüzündeki diğer oluşumlar gösteriyor ki, bizler bu Tutulmada hassasiyet içindeyiz. Kime güveneceğimize, kiminle hayatımızı sürdüreceğimize, mevcut durumumuza mantıklı değil duygusal bakıyoruz. Tamam belki güvenmek istiyoruz. Fakat yanlış olduğunu bile bile devam ediyoruz. Gizli bir ilişki yaşıyorsak, hem şikayetçiyiz hem de sürdürüyoruz. Oysaki gerçekler ortada ise, görmezden gelemeyiz. Yenilenmek lazım. Yeniden bir bakmak lazım. Bu Tutulmada finansal, iş ve sağlıkla ilgili konular da önem taşıyor. Ağır yüklerin altında ezilmemek lazım. Sorumluluk bilinciyle hareket ederken, hakkımızı kimsenin yemesine izin vermememiz gerekiyor. Birilerine güvenmek güzeldir ancak söz ile değil sözleşmeye dayalı çalışmak en doğrusudur.

18 Şubat saat:07:28-6 Mart saat:10:34 tarihleri arasında Balık burcunda seyrini sürdürecek Merkür, gerek özel gerek başkalarıyla olan ilişki ve parasal alışverişinizde mantıklı, ölçülü, akıllı davranılması gereken bir dönemdir. Hayali değil, gerçek olanı önemsemeliyiz. Paramızı ve bize emanet edilen parayı iyi koruyalım, hesabını iyi yapalım. Bir yerden borç alıyorsak, kredi çekiyorsak, borcu ödeyebilecek güçte misiniz, sonradan sıkıntı çeker misiniz? Birilerine güvenip bir işe kalkışıyorsanız. Bu kişiler doğru mu, değil mi? bunları lütfen iyi analiz ediniz. Fazla açılmayınız. Genelde parasal, ilişki, iş anlamında sizi kimsenin yanıltmasına izin vermeyiniz. Mali hesaplarınızı kontrol ediniz, değerli kağıtlarınızı saklayınız ve muhasebe kayıtlarınızı düzgün tutunuz. İlişkilerde de, karşınızdaki kişiye, söylediklerine dikkat ediniz.

18 Şubat saat:20:18-20 Mart saat:19:15 arasında Balık burcunda seyredecek Güneş süresince finansal konularda hakkınızı mutlaka iyi gözetmelisiniz. Ticari konularda ve insanlarla olan bu türden alışverişlerde hesabınızı iyi yapınız. İlişki meselelerinde duygularınızı anlamayan, sizi fedakarlıkta bulunmaya sevk eden partnerinize karşı daha dikkatli olunuz. Bu süreçte şartları iyice gözden geçirmeden ne ilişkiniz ne de maddi konularda hayali kararlar almayınız. Riskli işlere kalkışmayınız ve ödemeyeceğiniz borçlar altına girmeyiniz. Bu süreçte siz Aslanların mutlaka aklı başında karar vermeniz, mali konularda dikkatli olmanız gerekir. Piyasanın durumuna bakalım. El atına binen çabuk iner sözünü unutmayalım.

BAŞAK

Sevgili Başaklar, 15 Şubat saat 23:52 Kova burcunda oluşacak Kısmi Güneş Tutulması, beden ve ruh sağlığımıza iyi gelecek değişiklik ve yeniliklerin önemini vurguluyor. Buna ihtiyaç duyacağız. Sabah kalk, işe git sonra eve dönüş, sürekli aynı şeyler bir zaman sonra insanı yorar. Bizim sosyal hayatımızı, dostluklarımıza, moralimize iyi gelecek aktivitelere de önem vermememiz lazım. Kaldı ki, bu tutulmanın olumlu görünümleri yeni bir ilişkinin başlamasını sağlayacaktır. Problemli ilişkileri düzeltecektir. İki hafta önceki Tam Ay tutulmasında kendimizi merkeze koymuştuk. Şimdi başkaları hayatımıza dahil oluyor. Onların varlığını önemsiyoruz. Zaten bu tutulma aşkta güven ve sevginin, paylaşım ve empatinin artmasıyla daha verimli çalışacağınızı ve zorlukları kolaylıkla aşacağınızı gösteriyor. Kısa yürüyüşlere çıkmak, egzersize başlamak, sağlık kontrollerinizi yaptırmak, bir iş değişikliğinde bulunmak, rehberlik ve danışmanlık gibi hizmetler almak önümüzdeki aylar boyunca etkili olacak. Sizin mesleğiniz sağlıkla ilgiliyse başkalarına destek verebilir, grup kurabilir, danışmanlık hizmeti sunabilirsiniz.

18 Şubat saat:07:28-6 Mart saat:10:34 tarihleri arasındaki Merkür-Balık geçişinde ilişkiniz, iş ortaklığınızla alakalı konularda akıllı bir analizde bulunmanın önemi büyük. Merkür Balık burcunda iyi niyetli, hayalci düşünmeye neden olabilir. Nelere dikkat edeceğiz? Öncelikle ilişkimizin sağlamlığı ve niteliği çok önemli. Mevcut ilişkinizde sorunlarınız varsa bunlar tekrarlanıyorsa, akıllı bir şekilde gözlemde bulunmamız yararlı olur. Eğer yeni bir ilişkiye adım atarsak, partnerimizin önceki ilişkilerini, hayata bakış açısını, beraberliğe ve hayata olan yaklaşımını iyi anlayalım.

18 Şubat saat:20:18-20 Mart saat:19:15 arasında Balık burcunda ilerleyecek Güneş geçişi, romantik ilişkiler gerekse evlilik gibi uzun sürekli beraberlikler anlamında umutlarınızın, hayallerinizin gerçeğe dönüşmesini arzuladığınız zaman dilimidir. Sizi derinden etkilemekte olan bir ilişkiniz varsa, biraz da üzüyorsa, problemler bir türlü çözülemiyorsa, bir taraf sürekli fedakarlıkta bulunuyorsa tabii ki bu süreçte gerçekçi düşünmeyi ihmal etmeyeceğiz. Eğer ilişkimiz yoksa bu süreçte karşımıza çıkan kişiyi izleyeceğiz, nasıl biri, ilişkiye bakış açısı nedir diye gözlemleyeceğiz. Diyelim ki, mutlu bir ilişkimiz var. Birlikte olmanın huzurunu duyacaksınız.

TERAZİ

Sevgili Teraziler, 15 Şubat saat 23:52 Kova burcunda oluşacak Kısmi Güneş Tutulması, değişim ve yenilenmenin aşk hayatımızdan sosyal yaşantımıza kadar her alanda etkili olacağını gösteriyor. Sıradan bir hayat yerine istediğimiz gibi yaşamak özlemi bir hayli vurgulanıyor. Yeni bir aşk, iş ve dostluklar gündemimizde yer almaya başlıyor. Bu tabii ki moralimizi yükselticidir. Tutulmanın görünümleri ailevi konularda size sorumluluk yükleyecektir. Ancak siz bunun altında ezilmeyeceksiniz. Bilakis empatik yaklaşımlar, birbirinizi anlamaya çalışmak, eğer sorunlar varsa bunları çözmeye gönüllü olmak, tutulmanın görünümleri sayesinde kolaylaşıyor. Bir yandan hayatla bağınızı güçlendireceksiniz. Diğer yandan üstünüze düşen ne varsa yapacaksınız. Sağlığınız da önemli. Uzun zamandır devam eden şikayetlerinizi alternatif tedavilerle iyileştirebilirsiniz. Kendinizde yapacağınız ufak tefek değişiklikler moralinize iyi gelecektir. Hayallerinize, vizyonunuza sahip çıkınız. Hiç kimse için kendinizden ve zamanınızdan ödün vermeyiniz.

18 Şubat saat:07:28-6 Mart saat:10:34 tarihleri arasında Balık burcunda ilerleyecek Merkür, özellikle çalışanların işlerini dikkatli, özenli ve akıllı biçimde yapmaları gerekecektir. Sanatsal çalışmalar, mistik faaliyetler, şifacılık, doktorluk, hemşirelik, müzik, moda hasta bakımı, evcil hayvanlar, rehabilitasyon gibi mesleklere ilgi duyabiliriz. Sağlık açısından ayaklarımız, soğuk algınlığı, romatizma ve ağrıların mutlaka doktora gösterilmesi gerekir. İş yerinde veya günlük hayatta birilerinin sözünden, davranışlarından çabucak etkilenebiliriz. Her şeyi kafamıza takmayalım. İlaç alışkanlıklarımıza, alkol alımına dikkat edelim. Beslenmemize özen gösterelim. İşlerimiz yaparken not alalım.

18 Şubat saat:20:18-20 Mart saat:19:15 arasında etkili olacak Güneş-Balık burcu seyir süresince, disiplinli bir şekilde çalışmakta ve sistemli hareket etmekte tabii ki fayda var. Başkalarının etkisi altında kalmamak için bu dönemde dikkatli olacağız. İyi niyetimizin kullanmasına izin vermeyeceğiz. Ayrıca sağlığımızı ihmal etmeyeceğiz. Grip, cilt hastalıkları, ayaklarımızın bakımına özen göstereceğiz. Güneş Balık burcu seyrinde, hayallerinize uygun gelişmeler olmuyor diye, nasılsa böyle gelmiş böyle gider diyerek kader kurbanı olduğumuzu düşünmeyeceğiz. Her doğan günün ne getireceğini kimse bilemez. Birileri tarafından izleniyor, bir yerler için düşünülüyor veya teklif verilmek için bekleniyor olabilirsiniz. Onun için size tavsiyem ne fazla alıngan, kırılgan ve endişeli olunuz ne de fazla iyi niyetli davranınız. Her şeyin bir ayarı ve ölçüsü olsun. Böylece üzülmezsiniz, yanılmazsınız.

AKREP

Sevgili Akrepler, 15 Şubat saat 23:52 Kova burcunda oluşacak Kısmi Güneş Tutulması, bir yere taşınmak, değişimde bulunmak, yeni insanlarla tanışmak, bir iş kurmak yönünde size destek veriyor. Bunlar en başta size zor gelebilir. Alışmanız zaman alabilir. Ancak tutulmanın görünümleri yeniliklerin size iyi geleceğinin işaretçisidir. Özellikle aşk hayatınızdaki olumlu gelişmeler, anlaşmanın, empatide bulunmanın, sevgiyle yol almanın mümkün olacağını gösteriyor. Bu tutulma başka bir şehir veya ülkeye iş veya özel bir nedenle gitmenizi, yerleşmenizi sağlar. Bekar Akrepler için yeni bir aşkı müjdeler. Bir girişimin olumlu yönde sonuçlanmasına destek verir. Yaşça büyük kişilerin yanınızda olmasını sağlar. Başarılı iş ve gelişmelerin moral duygunuz üzerindeki iyileştirici gücünü yükseltir. Ofis çalışmaları, yeni denemeler, farklı projelere yönelmek önümüzdeki dönem bir hayli etkili olacağa benziyor.

18 Şubat saat:07:28-6 Mart saat:10:34 tarihleri arasında Balık burcunda ilerleyecek Merkür astrolojik olarak, hayallerin güçlendiği, gerçekçi düşünmenin zorlaştığı, sanki güzel bir film izler gibi yaşamı ele almak istediğimiz süreçtir. Aşk, zihnimizi arındıran, bize farklı bir dünyanın kapılarını açan bir rehbere benzer. Romantik yakınlaşmalar, yazışmalar, konuşmalar bizi fazlasıyla etkiler. Ben derim ki, gerçekçi olmayı, ilişkinizi dikkatlice gözden geçirmeyi unutmayın. Bu süreçte, sanatsal faaliyetlere, mistik konulara, hobilerimize zaman ayırabiliriz.

18 Şubat saat:20:18-20 Mart saat:19:15 arasında Balık burcunda seyrini sürdürecek Güneş süresince, aşkı ve hayatı ele alış biçiminiz hassas, sezgisel, romantik tarzda gelişebilir. Kişi hem mutlu olabileceği ortamlar arar hem de problemlerinden kurtulmak ister. Ancak gerçekçi olmayı da ihmal etmemelidir. Başkalarına karşı iyi niyetli olmak, sevgilimize karşı bağlılık hissetmek, gerçeklerden biraz olsun uzaklaşmak hoş gibi durabilir. Ancak akıl baştan gitmeden, şöyle bir önümüze ardımıza bakmayı ihmal etmeden. Ruhsal etkileşime bir hayli açık olduğumuz bu süreçte, eğer ilişkimiz veya herhangi bir şey bizde çelişkiler uyandırırsa, durup olan bitene iyice bakalım.

YAY

Sevgili Yaylar, 15 Şubat saat 23:52 Kova burcunda oluşacak Kısmi Güneş Tutulması, girişim ve yeniliklerin işaretçisi. Bunlar finansal bir meselenin halledilmesi, eğitim veya iş konularının düzenlenmesi, mevcut durumun iyileştirilmesi adına yapılacaktır. Arzu ve isteklerimizi elde etmek için gerekeni yapacağız. Konuşacağız, yazışacağız, görüşeceğiz ve yenilikte bulunmak için çabalayacağız. Tutulmanın görünümlerine baktığımızda, ailemizin desteği, ilgisi, sevgisi ve aramızdaki empati çok önemli. Bunlar bizi besleyen, büyüten olgular. Yeni bir yere taşınmak, aileyi bir araya getirmek veya uzun zamandır düşündüğümüz bir değişimi gerçekleştirmek adına fırsatlar karşımıza çıkacak. Huzur bulacağımız bir ortam yaratmaya gayret edeceğiz. Bu Tutulma bir çevre değişikliğini işaret ediyor. Bu değişiklik bütçemize uygun ve sonradan zorlanmayacağımız şekilde yapılmalıdır. Mantıklı şekilde şartlara bakılmalı, duygusal düşünmemeliyiz. Her yönüyle ölçüp tartmalıyız. Kredi çekerek, borçlanarak, yaparım olur biter şeklinde bir bakış açısıyla yenilikte bulunmayalım. Sakince araştıralım, inceleyelim ona göre karar verelim.

18 Şubat saat:07:28-6 Mart saat:10:34 tarihleri arasında Balık burcunda ilerleyecek Merkür, ilişki, iş hayatınız, eviniz ve ailenizle ilgili konuların tarafsız ve gerçekçi bir şekilde ele alınmasında fayda var. İlişkiniz, iş ortaklığınız gibi başkalarıyla alakalı konularda sizi rahatsız eden, yanıltıcı tarzda hareket eden veya hayal kırıklığı yaratan durumlar varsa, bunları bilinçli bir şekilde ele almamız lazım. Bazen karşımızdaki kişiye olan düşkünlüğümüz nedeniyle yanlışları görmeyiz. Ev değiştirme, evden ayrılma, satın alma, ailevi konularda hayalci olmayalım. Bir bakalım duruma. Paramıza, işimize, ilişkimize güvenerek yola çıkmadan önce, durumu iyi analiz edelim.

18 Şubat saat:20:18-20 Mart saat:19:15 arasında Balık burcunda ilerleyecek Güneş, kendimizi en rahat, huzurlu, sakin hissettiğimiz alanlara, insanlara doğru çekilme arzumuzun işaretçisidir. Bu evimiz veya işimiz, ailemiz veya sevgilimiz olabilir. Yeter ki, şefkat, sevgi, inanç ve ruhsal anlamda doyuma ulaşmamızı sağlasın. Bu süreçte, iki yönlü davranabiliriz. Bazen kendimizi ailemize veya başkalarına adayan tarzda hareket ederken bazen de hiçbir zorluğa katlanamayıp uzak durmaya çalışabiliriz. Bu sizin biraz da karakter yapınızla alakalı durumdur. Ancak şu var ki, bu süreçte iş veya ev değişimi, eğitim hayatı, ticari konular, ailevi meseleler üzerinde gerçekçi olmak lazım. Aklımıza estiği gibi kararlar vermeyelim.

OĞLAK

Sevgili Oğlaklar, 15 Şubat saat 23:52 Kova burcunda oluşacak Kısmi Güneş Tutulması, bir değişimin işaretçisidir. Bu değişim maddi harcamaları işaret etmesi doğaldır ancak bu size gayet iyi gelecek ve moralinizi güçlendirecektir. Tutulmanın görünümleri, yakınlarınızla güçlü bağınızın, karşılıklı dayanışmanın ve empatinin yükselmesi demektir. Sizin düşündüğünüz yenilikler onlarla ilişkinizi kuvvetlendirir. Bu tutulmada yöneticiniz Satürn kararlılık, irade ve sağlamlık göstergesi olarak girişimlerin olumlu yönde sonuçlanmasını işaret ediyor. Uzun süredir aklınızda olan çevre değişikliği size huzur verecektir. Su ve toprak enerjisinin yükseldiği bu Tutulmada, geliştiğinizi, büyüdüğünüzü, canlandığınızı, verimlilik kazandığınızı hissedeceksiniz. Önümüzdeki aylar içinde bu gelişmeler yavaş yavaş hayatınıza dahil olacak. Siz çevrenizdeki insanlarla bütünleşecek, bulunduğunuz ortamda yükselen moralinizle kazanmanın ve kazandığınızla kendinizi mutlu etmenin hazzını duyacaksınız.

18 Şubat saat:07:28-6 Mart saat:10:34 tarihleri arasında Balık burcunda seyrini sürdürecek Merkür, sadece çevresel konularda değil, çalışma hayatınız, sağlık, yurtdışı, eğitim, ihtisas, tayin terfi, inanç ve hayata bakış açınızla da birebir ilgilidir. Burcunuzla yapacağı olumlu görünüm, gerek günlük hayatta gerekse çalışma ortamındaki kişilerle olan ilişkinizde iyi niyet ve şefkatle düşünmenin işaretçisidir. Ancak bunun ayarını bilmek gerekir. Sonra oturup, neden böyle davrandı, niye böyle konuştu diye üzülmeyelim. Merkür Balık burcunda hayali düşünmeye, ayrıntıları gözden kaçırmaya neden olur. Lütfen bilinçli olalım. Bu süreç özellikle yaratıcı tarzda çalışan sanatçılar, mistik konularla uğraşan şifacılar, edebiyatla ilgilenen kişiler için gayet yararlıdır. Psikolojik danışmanlık, hastane, eğitim sektörü ve insanlara yardım amaçlı faaliyetlerde bulunabiliriz.

18 Şubat saat:20:18-20 Mart saat:19:15 arasında etkili olacak Güneş-Balık burcu seyir dönemi, eğitimden iş hayatınıza, başkalarıyla olan her türlü ilişkinizden, yaşamı ele alış biçiminize kadar her konuda hassasiyetin yükseldiği zamandır. Hayal gücümüz ön plandadır. İnandığımız bir alana, kişiye, olguya kendimizi adamaya hazırızdır. Dönemin kendi içindeki özelliği bizi gerçekçi düşünmekten alıkoyabilir. Onun için tabii ki şartlarınızı zorlamamaya, sınırları aşan bir fedakarlıkta bulunmamaya, kolay etki altında kalmaya da özen göstermek lazımdır. Oğlaklar her ne kadar gerçekçi ve aklı başında insanlar olsalar da, aslında gizli duygusal bir yapıları vardır. Bu da onların, bazı kötü niyetli ve bencil insanlar tarafından üzülmelerine neden olur. Demek oluyor ki, dikkati de elden bırakmayacağız.

KOVA

Sevgili Kovalar, 15 Şubat saat 23:52 itibariyle burcunuzda oluşacak Kısmi Güneş Tutulması, çalışma hayatınızı, ilişkilerinizi, maddi konuları ve sağlığınızı doğru ve başarılı şekilde yeniden düzenlemenizi sağlayacaktır. Önümüzdeki aylar boyunca bu gelişmeler etkili olacak. Bir şekilde Temmuz ayında neticelenecek. Bu tutulmada, özellikle parasal konularda dikkat etmek gerekiyor. Çünkü Tutulmanın görünümleri hesabı bilmenin, çıkarlarınızın farkında olmanın yararını gösteriyor. Hesapsız davranamayız. Tutulma burcunuzda oluşacağı için, haritanızla olan etkileşimi çok önemli. Sağlıklı yaşam, iş koşulları, özel hayatınızla ilgili meselelere gerçekçi bakmalısınız. Olur, halledilir demek ne kadar yanlışsa, aşırı endişeli ve sanki her şey ters gidecekmiş gibi düşünmek de yanlış olur. İlişkilerinizi sağlam temeller üzerinde inşa etmelisiniz. Güvence içermeyen, soru işaretleri olan her şey bu Tutulmada öne çıkacak. Bir yanlış varsa ve siz bunu sürdürüyorsanız, önümüzdeki süreçte epeyce uğraşırsınız.

18 Şubat saat:07:28-6 Mart saat:10:34 tarihleri arasında Balık burcunda seyrini sürdürecek Merkür, parasal kazançlarınız başta olmak üzere parayı harcama şeklinizle de yakından ilgilidir. Ayrıca aşk evinizin yöneticisi olması sebebiyle, aşka bakış açınız, aşkın hayatınızdaki önemi üzerine düşünmenin de belirtecidir. Ancak akılcı düşünmenin önüne geçebilir. Hassasiyeti yükseltir. Detaylar göz ardı edilir. Üzerinde analiz yapılmadan, araştırılmadan verilen yatırım kararları, borç alımları, kredi ve harcamalar problem çıkarabilir. Bu nedenle alacağımıza vereceğimize dikkat etmeli, borçlarımızı zamanında ödemeliyiz. Mistik çalışmalar, sanatla alakalı işler, şifa, danışmanlık gibi alanlardan para kazanabiliriz.

18 Şubat saat:20:18-20 Mart saat:19:15 arasında Balık burcunda seyredecek Güneş süresince parasal konularda aklımız başımızda olsun. Bütçenizin şartlarına göre hareket etmek, yatırımlarda piyasanın durumuna bakmak, alışverişlerde hesabınızı bilmek, borç alacak konularında gözünüzü dört açmak gerekir. Güneş-Balık süresince de, üç beş kuruşumuz her ihtimale karşı bir kenarımızda bulunsun. Bu dönem, mistik ve şifalı alanlarda çalışanlar, edebiyat veya yaratıcı meslek sahipleri için kazanç sağlayıcıdır.

BALIK

Sevgili Balıklar, 15 Şubat saat 23:52 Kova burcunda oluşacak Kısmi Güneş Tutulması, sizin kendinizi yeniden toparlamanızı sağlayacak. Hani bittim yandım dediğiniz bir anda yeniden bir doğuş anlamı taşıyor. Çünkü bu Tutulmanın görünümleri ileriye dönük yeni planların, sağlam ve uzun vadeli işlerin yakın bir zamanda hayatınıza dahil olacağının işaretçisi. Biraz sabırlı olmakta yarar var. Her şey aleyhinizeymiş gibi dursa da, karşınıza çıkacak fırsatlar sayesinde kolayca toparlanırsınız. Sizi geriye çeken, etkisiz bırakan aşk hayatınız, sağlığınız, çocuklar veya genel olarak bazı durumlara yeni çözümler bulmak mümkün. Destekleyen dostlar, sosyal ilişkiler, grup faaliyetleri, insanlarla kurulan bağlantılar önünüzde kapılar açar. Sakın içinize gömülmeyin. Yeteneklerinizi gösterin, ifade edin. Yaşça büyük kişiler size yardımcı olacak. Yaptığınız iş veya düşündüğünüz projeler yetkili kişiler tarafından takdir görecektir. Yaptığınız iyilikler, hani kıymetini bilinmedi diye üzüldüğünüz ne varsa, size fırsat ve olanaklar olarak geri dönebilir.

18 Şubat saat:07:28-6 Mart saat:10:34 tarihleri arasında burcunuz üzerinde ilerleyecek Merkür, ev-ailevi-yerleşim-ilişkinizle alakalı meseleler üzerinde kişisel kararlarınızı gözden geçirmeniz ve bunu gerçekçi bir şekilde yapmanız gereken zaman dilimidir. Merkür burcunuzda, gereğinden fazla özverili davranmaya, sevdiklerinize aşırı düşkünlüğünüz nedeniyle iyi niyetinizin kullanılmasına yol açabilir. Lütfen bilinçli olunuz. Bu süreç home-ofis tarzı çalışanlar, yeni bir yere taşınmayı düşünenler, evle alakalı değişiklik düşünenler, aileyi ilgilendiren kararlar vermek isteyenler için önemli bir zamandır. Ancak her ayrıntının gözden geçirilmesinde yarar vardır. Mistik konularla ilgili çalışanlar, sanatçılar, dansçılar, müzisyenler, şairler için ilham gücünün yüksek olduğu bir zaman dilimidir.

18 Şubat saat:20:18-20 Mart saat:19:15 arasında burcunuz üzerinde ilerleyecek Güneş dönemi bir yıl sonra kendinizi tam da istediğiniz gibi ifade edebildiğiniz, huzuru yüreğinizin derinliklerinde hissettiğiniz, izlenimde bulunarak hayatı algılamaya çalıştığınız, ruhsal anlamda şifalandığınız, bütünlük arzusu içinde etrafınızdaki insanlarla kaynaştığınız süreçtir. Tabii ki olumlu yönleri sizler açısından genel olarak ön plandadır. Mistik, yaratıcı çalışmalar, bilinmeyenleri rüyalar ve sezgiler yoluyla algılama, hisleri yazıya söze dökme bu dönemin karakteristik niteliğinde vardır. Bunun yanı sıra balıkların özündeki hassasiyet bu süreçte daha fazla yükselebilir. Fedakarlık haddinden fazla yükselir. Hayatın gerçeklerinden ziyade bizim ona verdiğimiz değer daha fazla önemsenebilir. Ayarımızı bilmeyi de unutmayalım.

12 Şub 2018 - 10:25 - Magazin

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.