Türk Yıldızları 30 Ağustos’ta Kütahya’da

Türk Yıldızları 30 Ağustos'ta Kütahya'da

Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığının akrobasi ekibi Türk Yıldızları’nın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Kütahya’da gösteri düzenleyeceği bildirildi.

Kütahya’nın Altıntaş ilçesine bağlı Zafertepeçalköy’de bulunan tören alanında 30 Ağustos günü saat 17. 45’ de düzenlenecek gösteri için Kütahya Valiliği bir mesaj yayınladı.

Yayınlanan mesajda, ’’Kütahya, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Türk Silahlı Kuvvetlerinin gökyüzündeki gururu olan Türk Yıldızları ve SOLOTÜRK ekibini ağırlayacak. Kurtuluşumuzun zaferle taçlandığı 30 Ağustos Cuma günü sizleri de zaferin ve kurtuluşun topraklarına bekliyoruz’’ ifadeleri kullanıldı.

#

03 Ağu 2019 - 10:20 Kütahya- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.